reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Wózek najlepiej kupić 2w1 a do fotelika lepszej jakość dopłacić. Niestety w większości zestawów 3w1 foteliki są bez atestow słabej jakości. My tak przy kupnie wózka zrobiliśmy. Chociaż później i tak jeszcze dokupilam lepsza, lżejsza spacerowke joie, więc uważam że najlepszym rozwiązaniem jest kupić nowy dobry fotelik samochodowy (który można wpiać w adaptery i do stelaża wózka), gondole tania używana - bo sprawdza się naprawdę krociutko i później zainwestować w fajna spacerówka która posłuży już na prawdę długo :)
O, to tak wlasnie i ja planuje zrobic ;) przy kolejnym dziecku czlowiek sie uczy na wlasnych bledach :)

reklama
O, to tak wlasnie i ja planuje zrobic ;) przy kolejnym dziecku czlowiek sie uczy na wlasnych bledach :)
Ja specjalnie zostawiłam na drugie dziecko wózek 2w1, fotelik i spacerówke więc na pewno kupować nowego nie będę ale gdybym nic nie miała to myślę że jest to najrozsadniejsza opcja :)

Ja specjalnie zostawiłam na drugie dziecko wózek 2w1, fotelik i spacerówke więc na pewno kupować nowego nie będę ale gdybym nic nie miała to myślę że jest to najrozsadniejsza opcja :)
Ja wysprzedawałam, bo nie mam miejsca na przechowywanie ;) ale tak, uwazam ze ta opcja ma jakikolwiek sens :D nam gondola sluzyla do niecalych 5msc

chyba zależy też jaki wózek kupujemy?
widzę że większość np. x landerow ma besafe izi go w wersji 3w1. a te foteliki maja atesty no i nie są 'najgorsze' ;)

Ja wysprzedawałam, bo nie mam miejsca na przechowywanie ;) ale tak, uwazam ze ta opcja ma jakikolwiek sens :D nam gondola sluzyla do niecalych 5msc
U mnie z miejscem też słabo ale jakoś się udało pomieścić, stelaż w szafie w przedpokoju, gondola w piwnicy, spacerówka od zestawu u teściów a druga w aucie :D

chyba zależy też jaki wózek kupujemy?
widzę że większość np. x landerow ma besafe izi go w wersji 3w1. a te foteliki maja atesty no i nie są 'najgorsze' ;)
No to siebie sama odpowiedzialas. "Większość xlanderow" to nie wszystkie. Dlatego trzeba na to uważać.
Ja mam 2w1 a fotelik z adapterami dokupiony z lepszej firmy.

@Magdalenams nie odpowiedziałam bo nie ja zadałam to pytanie hehe ;)

i przepraszam napisałam w ciemno :)
nie większość a wszystkie x landery 3w1 maja porządne foteliki :)
besafe izi go, cybex aton, cybex Cloud, maxi cosi, kiddy etc.
Link do: Wózki dziecięce X-lander 3w1, 4w1. X-Move. X-Cite. X-Pulse. X-Run.. Sklep internetowy online - BoboWózki

poprostu zależy jaki wózek kupujemy, jeśli 3w1 droższy to zazwyczaj jest i dobry fotelik w zestawie, wiadomo trzeba patrzeć :)
Chodziło mi o to pytanie w pierwszym wersie ;)
Nie każdego stać na droższa wersję 3w1 dlatego też fotelik trzeba rozważyć osobno.
Ogólny wniosek mamy taki sam więc nie ma co się spierać ;)

reklama
Chodziło mi o to pytanie w pierwszym wersie ;)
Nie każdego stać na droższa wersję 3w1 dlatego też fotelik trzeba rozważyć osobno.
Ogólny wniosek mamy taki sam więc nie ma co się spierać ;)

to było pytanie retoryczne.. nie chciałam wyjść na madrale dlatego znak zapytania :)
nie wszystkie 3w1 muszą być drogie i mieć całkiem dobry fotelik.
myślę że jak kupić wózek za 1500 i dokupić fotelik rzędu 600 zł to wyjdzie podobnie.
ale jak kto woli :)
fakt faktem że musi mieć testy i tyle :p

Do góry