reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Super :) a kotek gratis ? Hehe żarcik :)

w zasadzie tak hihi :D
bo kotek z fundacji która łapie koty z ulicy, on jest z Ukrainy po przejściach.. ale doszedł do siebie u nas mały gremlin :D
received_297446377544196.jpeg

Załączniki

• received_297446377544196.jpeg
    received_297446377544196.jpeg
    97,7 KB · Wyświetleń: 380
reklama
Ja polecam biustonosze z bonprix, są w dobrej cenie, a jakość ok. Maja tez modele do karmienia i duży wybór rozmiarów.

Elegancki zestaw :cool2:
Ja dzisiaj kupiłam rożek. Poszłam do sklepu po coś innego ale akurat takie ładne były a i tak miałam jeden dokupić :) z jednej strony minky z drugiej bawełna. Mam nadzieję że nie będzie za ciepły.
Zestaw za 5 zeta, więc żal nie wziąć
[emoji23] [emoji23] Zwlaszcza, zw na wyprzy w hm chcialam te (w sumie pdoobne, bo inny kolor muszki) body, ale byly tylko 50 i 56, wiec odpuscilam ;)

Ja musze poszukac fajnego rozka, ale to odpald allegro i musze wlaczyc komp, bo nie cierpie allegro na tel.

Dziewczyny jak to jest z tymi wózkami 3w1? Ja przepraszam ale jestem zielona w tym temacie. Bardzo zależy mi na tym aby fotelik był wpinany do stelaża. Czy te wózki 3w1 spełniają jakieś normy- tj czy te foteliki są bezpieczne dla dzieci? Niby jest ich pelno na rynku a ludzie je kupują ale jakoś nie do końca jestem przekonana. Jakie są wasze opinie/doświadczenia w tym temacie? Polecacie czy odradzacie?

Dziewczyny jak to jest z tymi wózkami 3w1? Ja przepraszam ale jestem zielona w tym temacie. Bardzo zależy mi na tym aby fotelik był wpinany do stelaża. Czy te wózki 3w1 spełniają jakieś normy- tj czy te foteliki są bezpieczne dla dzieci? Niby jest ich pelno na rynku a ludzie je kupują ale jakoś nie do końca jestem przekonana. Jakie są wasze opinie/doświadczenia w tym temacie? Polecacie czy odradzacie?
Warto kupić fotelik nie tylko z atestami, ale i testami. Dużo jest takich, które z adapterami wepna sie do roznych stelazy, np.maxi cosi, ktory jest bardzo popularny

reklama
Wózek najlepiej kupić 2w1 a do fotelika lepszej jakość dopłacić. Niestety w większości zestawów 3w1 foteliki są bez atestow słabej jakości. My tak przy kupnie wózka zrobiliśmy. Chociaż później i tak jeszcze dokupilam lepsza, lżejsza spacerowke joie, więc uważam że najlepszym rozwiązaniem jest kupić nowy dobry fotelik samochodowy (który można wpiać w adaptery i do stelaża wózka), gondole tania używana - bo sprawdza się naprawdę krociutko i później zainwestować w fajna spacerówka która posłuży już na prawdę długo :)

Do góry