Super a kotek gratis ? Hehe żarcik
w zasadzie tak hihi
bo kotek z fundacji która łapie koty z ulicy, on jest z Ukrainy po przejściach.. ale doszedł do siebie u nas mały gremlin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super a kotek gratis ? Hehe żarcik
Śliczny ;*w zasadzie tak hihi
bo kotek z fundacji która łapie koty z ulicy, on jest z Ukrainy po przejściach.. ale doszedł do siebie u nas mały gremlin
Zobacz załącznik 920086
DostalamOo a gdzie kupiłaś? Ja w tesco na wyprzedaży.
Elegancki zestawTo część moich dziejszych zakupów Zobacz załącznik 920139Zobacz załącznik 920141
Zestaw za 5 zeta, więc żal nie wziąćElegancki zestaw
Ja dzisiaj kupiłam rożek. Poszłam do sklepu po coś innego ale akurat takie ładne były a i tak miałam jeden dokupić z jednej strony minky z drugiej bawełna. Mam nadzieję że nie będzie za ciepły.
Warto kupić fotelik nie tylko z atestami, ale i testami. Dużo jest takich, które z adapterami wepna sie do roznych stelazy, np.maxi cosi, ktory jest bardzo popularnyDziewczyny jak to jest z tymi wózkami 3w1? Ja przepraszam ale jestem zielona w tym temacie. Bardzo zależy mi na tym aby fotelik był wpinany do stelaża. Czy te wózki 3w1 spełniają jakieś normy- tj czy te foteliki są bezpieczne dla dzieci? Niby jest ich pelno na rynku a ludzie je kupują ale jakoś nie do końca jestem przekonana. Jakie są wasze opinie/doświadczenia w tym temacie? Polecacie czy odradzacie?
Wózek najlepiej kupić 2w1 a do fotelika lepszej jakość dopłacić. Niestety w większości zestawów 3w1 foteliki są bez atestow słabej jakości. My tak przy kupnie wózka zrobiliśmy. Chociaż później i tak jeszcze dokupilam lepsza, lżejsza spacerowke joie, więc uważam że najlepszym rozwiązaniem jest kupić nowy dobry fotelik samochodowy (który można wpiać w adaptery i do stelaża wózka), gondole tania używana - bo sprawdza się naprawdę krociutko i później zainwestować w fajna spacerówka która posłuży już na prawdę długoDziewczyny jak to jest z tymi wózkami 3w1? Ja przepraszam ale jestem zielona w tym temacie. Bardzo zależy mi na tym aby fotelik był wpinany do stelaża. Czy te wózki 3w1 spełniają jakieś normy- tj czy te foteliki są bezpieczne dla dzieci? Niby jest ich pelno na rynku a ludzie je kupują ale jakoś nie do końca jestem przekonana. Jakie są wasze opinie/doświadczenia w tym temacie? Polecacie czy odradzacie?