reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

reklama
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić. Dziś na polecanym przez Was portalu z rzeczami dla dzieci kupiłam.pierwsza rzecz na mojego malucha ... Wózek:)) taka jestem z siebie dumna bo już negocjowalam.zakupy używanych wozkow I w zasadzie byłam zdecydowana na konkretne aukcje A tu z okazji back friday cena za wózek jest taka jak za używki z olx..wielkie dziękuję za podpowiedź że warto poczekać:)))

Może macie jeszcze do polecenia portal na którym.kupie nosidełko cybex aton m z baza w jakieś turbo promo ?:)
Pozdrawiam i dobranoc

Ja w tamten weekend kupiłam Atona 5 bez bazy za 419 w Smyku, na stronie nie było tej promocji tylko w sklepie.

A my chyba się zdecydowaliśmy na 'łóżeczko':
Link do: Kosz Mojżesza Dreami jasno szary Shnuggle - 4KidsPoint
Będziemy kupować mieszkanie i się przeprowadzać pod koniec 2019 roku, więc nie chcę na razie kupować prawdziwego łóżeczka, aktualnie miejsca w mieszkaniu mamy mało, więc to też przemawia za koszem.
Ktoś korzysta i może polecić?
Moja córka w koszu max 2 msc. Bo tak sie przewalała na boki, darła głowę w gore, probowala sie podnoaic. W gondoli tez jezdzila 5msc. i to jezdzila na czwaoraka popodpierana nogami i łokciami, więc wiadomo ze kazdemu, co innego sie sprawdzi. Inne dzieci po 7-8 msc jezdza w gondolach..

Moja córka w koszu max 2 msc. Bo tak sie przewalała na boki, darła głowę w gore, probowala sie podnoaic. W gondoli tez jezdzila 5msc. i to jezdzila na czwaoraka popodpierana nogami i łokciami, więc wiadomo ze kazdemu, co innego sie sprawdzi. Inne dzieci po 7-8 msc jezdza w gondolach..
Masz rację, że nigdy nie wiadomo co się sprawdzi, ale myślę, że zaryzykujmy, najwyżej się sprzeda. Z tym, że moja wewnętrzna cebula nie może przeżyć, że w Anglii ten kosz na stronie producenta aktualnie kosztuje 101 GBP, czyli w przeliczeniu jakieś 487 PLN, bo jest minus 25% z okazji Black Friday, a w Polsce najniższa cena w Internecie to 602 PLN, więc napisałam już do sklepu, jak mi opuszczą chociaż dodatkowe 5% to wezmę. :D

A my chyba się zdecydowaliśmy na 'łóżeczko':
Link do: Kosz Mojżesza Dreami jasno szary Shnuggle - 4KidsPoint
Będziemy kupować mieszkanie i się przeprowadzać pod koniec 2019 roku, więc nie chcę na razie kupować prawdziwego łóżeczka, aktualnie miejsca w mieszkaniu mamy mało, więc to też przemawia za koszem.
Ktoś korzysta i może polecić?
Wrzucalam zdjecie jakis czas temu, bo kupilam uzywany:) jeszcze nie testowałam bo corka spala z nami w lozku, a potem w łóżeczku, natomiast jest lekki i na zywo wyglada pieknie, tyle moge o nim na razie powiedziec. Kobieta ktora mi go sprzedala twierdzi, ze jej synek niecale 4 miesiace w nim spal.

Wrzucalam zdjecie jakis czas temu, bo kupilam uzywany:) jeszcze nie testowałam bo corka spala z nami w lozku, a potem w łóżeczku, natomiast jest lekki i na zywo wyglada pieknie, tyle moge o nim na razie powiedziec. Kobieta ktora mi go sprzedala twierdzi, ze jej synek niecale 4 miesiace w nim spal.
Też najpierw znalazłam używany, ale mąż mi zaczął jęczeć nad uchem, że co jeśli u tamtych właścicieli się pali papierosy w domu albo mają koty i psy albo to patologia i że on woli zapłacić 150 zł więcej i mieć nowy, więc nie będę się z nim kłócić. :D
A dużo zapłaciłaś za używany? Ja widziałam koło 420-450 zł na OLX.

Ja chce kosz/kolyske do sypialni i lozeczko do pokoju dzieciecego. Niestety lozeczko nam do sypialni nie wejdzie. Ale wlasnie sie nie moge zdecydowac czy kosz czy taka drewniana kolyska...

reklama
Właśnie zakupiłam wózek, opłacało się i dorzuciłam kilka pajacyków, które mi umknęły.
Pochwal się co wybrałaś. Ja jeszcze nie mam nic upatrzonego ;)

Jak tak czytam jakie zakupy poczyniacie to się zaczynam trochę denerwować bo myślałam, że dopiero w styczniu, lutym zacznę się rozglądać i kupować.

W ogóle to powiedzcie mi czy rożek jest niezbędny?

Do góry