reklama
N
Natuś_ka
Gość
Chodzi mi właśnie o taki do spania, z odczepianymi rekawkami. Przy synku nie uzywalam, w lato spał pod pieluszkami a później kolderka. Nie myslalam o tym ze mógłby sie przez nią udusić. Teraz myslalam o zakupie takiego na pierwsze miesiące, raczej gora 3 bo później upały, to moze nawet nie opłaca sie kupować tylko jakiś otulacz stosować, rożek? Wszystko u nas na odwrót, syn wakacyjny wiec ani kolderki ani rożka nie uzywalam, później starszy, ruchliwszy wiec owijanie tez juz nie wchodzilo w gre.
N
Natuś_ka
Gość
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić. Dziś na polecanym przez Was portalu z rzeczami dla dzieci kupiłam.pierwsza rzecz na mojego malucha ... Wózek) taka jestem z siebie dumna bo już negocjowalam.zakupy używanych wozkow I w zasadzie byłam zdecydowana na konkretne aukcje A tu z okazji back friday cena za wózek jest taka jak za używki z olx..wielkie dziękuję za podpowiedź że warto poczekać))
Może macie jeszcze do polecenia portal na którym.kupie nosidełko cybex aton m z baza w jakieś turbo promo ?
Pozdrawiam i dobranoc
Może macie jeszcze do polecenia portal na którym.kupie nosidełko cybex aton m z baza w jakieś turbo promo ?
Pozdrawiam i dobranoc
Blondie
Fanka BB :)
Czyli gdzie kupiłaś?Dziewczyny muszę się Wam pochwalić. Dziś na polecanym przez Was portalu z rzeczami dla dzieci kupiłam.pierwsza rzecz na mojego malucha ... Wózek) taka jestem z siebie dumna bo już negocjowalam.zakupy używanych wozkow I w zasadzie byłam zdecydowana na konkretne aukcje A tu z okazji back friday cena za wózek jest taka jak za używki z olx..wielkie dziękuję za podpowiedź że warto poczekać))
Pozdrawiam i dobranoc
MamusiaDzidziulka
My już kilka razy oglądaliśmy wózki i dalej nie wiemy. Też mi się podoba Cybex Priam, ale cena jest przesadzona. Pani proponowała nam Balios M, ale sama miała problem z jego złożeniem. Mi się nie udało.
Babyhit.pl nie chciałam.pisac nazwy żeby nie być posadzona o promocje sklepu z tego co widziałam promo Black friday nie obejmuje wszystkiego Ale mój akurat wózek się załapał)Czyli gdzie kupiłaś?
Ale jestem happy !!
Spojrzyj na www.babyhit.pl tam jest dobra cena za cybexa priama Ale tylko w kolorze czarnym....Ja akurat takiego szukałam więc trafiło mi się megaMy już kilka razy oglądaliśmy wózki i dalej nie wiemy. Też mi się podoba Cybex Priam, ale cena jest przesadzona. Pani proponowała nam Balios M, ale sama miała problem z jego złożeniem. Mi się nie udało.
reklama
MamusiaDzidziulka
Spojrzyj na www.babyhit.pl tam jest dobra cena za cybexa priama Ale tylko w kolorze czarnym....Ja akurat takiego szukałam więc trafiło mi się mega
Dla mnie wciąż przesadzona. Pozdrawiam i dziękuję za reklamę