To jakieś spore są. Moja Miśka nosi 98 i mówią, że jest duża na swój wiek.Lidlowskie 56 to jak 62. Oni tam mają zawyżoną rozmiarowke. Moje panny noszą 98/104 a z Lidla i 86 jest dobre
reklama
Specem nie jestem, niby bio bawełna, ale nie jest jakiś super delikatny i miękki, wykonanie porządne, zobaczymy co będzie po praniuFakt, hm ma sliczne, czekam do stycznia na wyprzedaże i sie oblowie Jak Ci sie jakosciowo widzi ten reczniczek?
Blondie
Fanka BB :)
Ile dziewczynki. Mają wzrostu? Wow, jak wyrosniete 2.5 latki.Lidlowskie 56 to jak 62. Oni tam mają zawyżoną rozmiarowke. Moje panny noszą 98/104 a z Lidla i 86 jest dobre
Heda
Mierzone domowymi sposobami ok90cm. Dawno nie byliśmy u lekarza by się pomierzyć. Są też pulchniutkie, więc mniejsze ubranka nawet jak pasują na długość to na szerokość już niekoniecznie.Ile dziewczynki. Mają wzrostu? Wow, jak wyrosniete 2.5 latki.
patuśka
Podoba mi się a udalo Ci sie go przetestowac przed zakupem gdzieś w sklepie stacjonarnym?Kupilam wózek
Dalej w to nie wierze hahaha
Dojdzie za jakieś 3 tygodnie.
Karex Quero New, nie patrzylam na wagę, spacerowke czy fotelik samochodowy, głównie zależało mi na pompowanych kołach i dużej gondoli. Fotelik zmienie a na używaniu spacerowki mi nie zależy, bedzie ok to pojeździ, a jak nie to sprzedam całość i kupie lżejszą
Jak na zdjęciu, tylko z czarnym stelazem.
Kalinova
Ależ się wkurzyłam i zasmuciłam, na stronie Empiku wybierałam w tych ciuszkach Pinokio, tak kompletowałam sobie te zakupy w obrębie tych serii, które mają, że mój koszyk opustoszał i zostały jakieś pojedyncze rzeczy :-(. Muszę dokupić pajacyki, bo mam tylko jeden na 56 i półspiochy. Na Empiku są przeceny na pieluszki Motherhood wzięłam opakowanie tetrowych, bo podobno dobra jakość.
Ostatnia edycja:
Blondie
No to tak, to tez inaczej. Moja raczej slim i fit,więc wszyatko na niej wisiMierzone domowymi sposobami ok90cm. Dawno nie byliśmy u lekarza by się pomierzyć. Są też pulchniutkie, więc mniejsze ubranka nawet jak pasują na długość to na szerokość już niekoniecznie.
Kalinova miałam to samo! Właśnie brakuje mi pajacy, bo przy synku nie kupowałam, nieświadoma głównie w bodziaki się zaopatrywałm, nakupiłam 56 i 62, bluzkę dla starszaka i prezent na mikołajki dla niego i znajomych córeczki i co? Przyjdą mi zabawki i jeden pajac :-\. Ehh, będę szukać dalej ;-) bo te co przy starszaku używałam są bratowej z terminem na marzec
Co do pieluszek to ja mam i tetry i flanelki z motherhood, byłam bardzo zadowolona, są dość grube, nie gniotą się. Bo miałam kilka z allegro od chyba justinex i tamte to takie szmatki...
Co do pieluszek to ja mam i tetry i flanelki z motherhood, byłam bardzo zadowolona, są dość grube, nie gniotą się. Bo miałam kilka z allegro od chyba justinex i tamte to takie szmatki...
Pytanko w temacie wozkow... mianowicie u mnie połówka A nie mam nawet jednej rzeczy przymierzam się zakupu wózka...Czy ktoś może mi zaopiniować cybex priam bo jest na mojej short liście...Ale jako mama po raz pierwszy nie mogę podjąć ostatecznie decyzji
reklama
Blondie
Moze najlepiej zapytaj w sklepie.Pytanko w temacie wozkow... mianowicie u mnie połówka A nie mam nawet jednej rzeczy przymierzam się zakupu wózka...Czy ktoś może mi zaopiniować cybex priam bo jest na mojej short liście...Ale jako mama po raz pierwszy nie mogę podjąć ostatecznie decyzji
Nam ekspedientka powiedziała ze priam to glownie Dobra reklama, a onawzoelaby balios m.