reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

reklama
Cudowności. Tez mi sie podobal ten zestaw i myslalam czy nie kupic na lato, tylko balam sie ze nie trafie z rozmiaremPokaz! [emoji846]Tak, sa bardzo dobrej jakosci. Zastanawialam sie dzisiaj, czy nie dokupic jeszcze troche, ale ostatkami sil sie powstrzymalam [emoji23] bo na 56 i 62 juz mi sie naprawdę sporo uzbieralo
Wrzuciłam wszystko do łóżka :D Jak będę robić porządki to zrobię fotki. Póki co koniec szaleństw zakupowych! Nie wiem nawet ile czego mam 0.o muszę przed świętami wszystko ułożyć rozmiarami, przeliczyć i zapisać co mi brakuje :) Plan ambitny: w grudniu zakupy higiena i karmienie, ewentualnie promocyjne ciuszki brakujące. Styczeń remont pokoiku czyli zakupy mebli, tapety itp., wózka, fotelika do auta. Luty kupię wszystko dla mnie do szpitala + pampersy. I w marcu już na spokojnie oczekiwanie. Chciałabym wszystko zrobić to wg planu, bo nie wiem w jakim stanie będę w zaawansowanej ciąży...

Dorwałam!! :) już były :)

Załączniki

• 832d8a8acaff.jpg
    832d8a8acaff.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 110
Super! Ja wlasnie poluje na te dwa zestawy i jeszcze jeden sweterek zapinany.
A w miedzyczasie zerknelam na empik i bach! 100 zl nie moje...musze zrobic jakas liste czego ile kupic, bo do konca ciazy bede miala wyprawke dla calej gromadki :/
tez sie tego obawiam nie umiem sie pohamowac. mialam w reku sweterki ale odlozylam.. do tego trzymalam w koszyku spodnie ciazowe.. ale odnioslam haha wole cos dziecku kupic :D

Super! Ja wlasnie poluje na te dwa zestawy i jeszcze jeden sweterek zapinany.
A w miedzyczasie zerknelam na empik i bach! 100 zl nie moje...musze zrobic jakas liste czego ile kupic, bo do konca ciazy bede miala wyprawke dla calej gromadki :/
A przypomnij u Ciebie chłopiec czy dziewczynka? Mi dla chlopcow najbardziej z Pinokio podobala sie ta bialo zolta seria z pieskami [emoji7][emoji7]

A przypomnij u Ciebie chłopiec czy dziewczynka? Mi dla chlopcow najbardziej z Pinokio podobala sie ta bialo zolta seria z pieskami [emoji7][emoji7]

Chłopiec :) a piesek jest boski, wiec wzięłam jedno body z tej serii. Ale według mnie taki nadruk jest na tyle uniwersalny, ze i dziewczynce bym go założyła.

reklama
Ja tez upolowałam wszystko co chciałam, ale chyba jeden komplet 50/56 oddam, w sklepie nie umiałam podjąć decyzji, muszę jeszcze pomyśleć. :)
Dużo bardziej ludzie rzucali się na bieliznę narciarską dziś, widziałam że w koszyku mieli po 15-20 kompletów, więc jest szansa, że rzeczy dziecięce oszczędzili :D

Załączniki

• lidl.jpg
    lidl.jpg
    68,6 KB · Wyświetleń: 115
Ostatnia edycja:
Do góry