reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

reklama
Cudowności. Tez mi sie podobal ten zestaw i myslalam czy nie kupic na lato, tylko balam sie ze nie trafie z rozmiaremPokaz! [emoji846]Tak, sa bardzo dobrej jakosci. Zastanawialam sie dzisiaj, czy nie dokupic jeszcze troche, ale ostatkami sil sie powstrzymalam [emoji23] bo na 56 i 62 juz mi sie naprawdę sporo uzbieralo
Wrzuciłam wszystko do łóżka :D Jak będę robić porządki to zrobię fotki. Póki co koniec szaleństw zakupowych! Nie wiem nawet ile czego mam 0.o muszę przed świętami wszystko ułożyć rozmiarami, przeliczyć i zapisać co mi brakuje :) Plan ambitny: w grudniu zakupy higiena i karmienie, ewentualnie promocyjne ciuszki brakujące. Styczeń remont pokoiku czyli zakupy mebli, tapety itp., wózka, fotelika do auta. Luty kupię wszystko dla mnie do szpitala + pampersy. I w marcu już na spokojnie oczekiwanie. Chciałabym wszystko zrobić to wg planu, bo nie wiem w jakim stanie będę w zaawansowanej ciąży...

Dorwałam!! :) już były :)

Załączniki

• 832d8a8acaff.jpg
    832d8a8acaff.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 106
Super! Ja wlasnie poluje na te dwa zestawy i jeszcze jeden sweterek zapinany.
A w miedzyczasie zerknelam na empik i bach! 100 zl nie moje...musze zrobic jakas liste czego ile kupic, bo do konca ciazy bede miala wyprawke dla calej gromadki :/
tez sie tego obawiam nie umiem sie pohamowac. mialam w reku sweterki ale odlozylam.. do tego trzymalam w koszyku spodnie ciazowe.. ale odnioslam haha wole cos dziecku kupic :D

Super! Ja wlasnie poluje na te dwa zestawy i jeszcze jeden sweterek zapinany.
A w miedzyczasie zerknelam na empik i bach! 100 zl nie moje...musze zrobic jakas liste czego ile kupic, bo do konca ciazy bede miala wyprawke dla calej gromadki :/
A przypomnij u Ciebie chłopiec czy dziewczynka? Mi dla chlopcow najbardziej z Pinokio podobala sie ta bialo zolta seria z pieskami [emoji7][emoji7]

A przypomnij u Ciebie chłopiec czy dziewczynka? Mi dla chlopcow najbardziej z Pinokio podobala sie ta bialo zolta seria z pieskami [emoji7][emoji7]

Chłopiec :) a piesek jest boski, wiec wzięłam jedno body z tej serii. Ale według mnie taki nadruk jest na tyle uniwersalny, ze i dziewczynce bym go założyła.

reklama
Ja tez upolowałam wszystko co chciałam, ale chyba jeden komplet 50/56 oddam, w sklepie nie umiałam podjąć decyzji, muszę jeszcze pomyśleć. :)
Dużo bardziej ludzie rzucali się na bieliznę narciarską dziś, widziałam że w koszyku mieli po 15-20 kompletów, więc jest szansa, że rzeczy dziecięce oszczędzili :D

Załączniki

• lidl.jpg
    lidl.jpg
    68,6 KB · Wyświetleń: 111
Ostatnia edycja:
Do góry