reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Miałam to na oku. Prześliczne i przeslodkie ale muszę się mocno powstrzymywać bo mam ubrań od piernika i jeszcze mi mama parę nowych dokupila...ja dziś zrobiłam pierwszy zakup dla Mikołaja [emoji7][emoji7] cudowne uczucie Zobacz załącznik 918421
ja dziś zrobiłam pierwszy zakup dla Mikołaja [emoji7][emoji7] cudowne uczucie Zobacz załącznik 918421
To jest h&m?
Olciakkk
tak, takTo jest h&m?
tak, tak
Dzięki!
Przypominam tez ze od jutra kolejny „rzut” ciuszków dziecięcych w lidlu! Tym razem wybieram się rano [emoji23]
Magdalenams
Mój dostał parę rzeczy z Pinokio i były ok. Nic się nie rozciagnelo. Gumka w spodenkach nie uciskala.ooo o Lidlu nie wiedziałam, za to buszuję teraz na Empiku, spoko są te ciuszki z Pinokio? Brakuje mi właśnie półśpiochów i pajaców kilku ;-) i nakładłam już do koszyka sporo, teraz muszę pousuwać trochę ;-)
reklama
patuśka
Cudowności. Tez mi sie podobal ten zestaw i myslalam czy nie kupic na lato, tylko balam sie ze nie trafie z rozmiaremja dziś zrobiłam pierwszy zakup dla Mikołaja [emoji7][emoji7] cudowne uczucie Zobacz załącznik 918421
Pokaz! [emoji846]Ja po morfologii poszłam na zakupy... masakra. Kupiłam kocyki 2, rożek parę ciuszkow w pepco. I odwiedziłam lumpka... wyszłam z reklamówka :<<< mój mąż się cieszy że w tym nie uczestniczy haha
Tak, sa bardzo dobrej jakosci. Zastanawialam sie dzisiaj, czy nie dokupic jeszcze troche, ale ostatkami sil sie powstrzymalam [emoji23] bo na 56 i 62 juz mi sie naprawdę sporo uzbieraloooo o Lidlu nie wiedziałam, za to buszuję teraz na Empiku, spoko są te ciuszki z Pinokio? Brakuje mi właśnie półśpiochów i pajaców kilku ;-) i nakładłam już do koszyka sporo, teraz muszę pousuwać trochę ;-)