reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

reklama
ja dziś zrobiłam pierwszy zakup dla Mikołaja [emoji7][emoji7] cudowne uczucie
Screenshot_20181018-130137_H%26M.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181018-130137_H%26M.jpg
    Screenshot_20181018-130137_H%26M.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 346
Ja po morfologii poszłam na zakupy... masakra. Kupiłam kocyki 2, rożek parę ciuszkow w pepco. I odwiedziłam lumpka... wyszłam z reklamówka :<<< mój mąż się cieszy że w tym nie uczestniczy haha

ooo o Lidlu nie wiedziałam, za to buszuję teraz na Empiku, spoko są te ciuszki z Pinokio? Brakuje mi właśnie półśpiochów i pajaców kilku ;-) i nakładłam już do koszyka sporo, teraz muszę pousuwać trochę ;-)

ooo o Lidlu nie wiedziałam, za to buszuję teraz na Empiku, spoko są te ciuszki z Pinokio? Brakuje mi właśnie półśpiochów i pajaców kilku ;-) i nakładłam już do koszyka sporo, teraz muszę pousuwać trochę ;-)
Mój dostał parę rzeczy z Pinokio i były ok. Nic się nie rozciagnelo. Gumka w spodenkach nie uciskala.

reklama
ja dziś zrobiłam pierwszy zakup dla Mikołaja [emoji7][emoji7] cudowne uczucie Zobacz załącznik 918421
Cudowności. Tez mi sie podobal ten zestaw i myslalam czy nie kupic na lato, tylko balam sie ze nie trafie z rozmiarem
Ja po morfologii poszłam na zakupy... masakra. Kupiłam kocyki 2, rożek parę ciuszkow w pepco. I odwiedziłam lumpka... wyszłam z reklamówka :<<< mój mąż się cieszy że w tym nie uczestniczy haha
Pokaz! [emoji846]
Tak, sa bardzo dobrej jakosci. Zastanawialam sie dzisiaj, czy nie dokupic jeszcze troche, ale ostatkami sil sie powstrzymalam [emoji23] bo na 56 i 62 juz mi sie naprawdę sporo uzbieralo

Do góry