reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Kochane podopowiedzcie mi... zamowilam rampers w rozm 62... czy on mi sie w ogole przyda czy jak zwykle w błoto? Jakos pod wplywem impulsu tak mi sie wrzucilo do koszyka i od razu zaplacilam :D Termin mam na początek kwietnia, bedzie dziewczynka... raczej nie sadze ze bedzie olbrzym bo my to krasnale :D Kupuje rozmiary 56, 62 i 68.

reklama
Kochane podopowiedzcie mi... zamowilam rampers w rozm 62... czy on mi sie w ogole przyda czy jak zwykle w błoto? Jakos pod wplywem impulsu tak mi sie wrzucilo do koszyka i od razu zaplacilam :D Termin mam na początek kwietnia, bedzie dziewczynka... raczej nie sadze ze bedzie olbrzym bo my to krasnale :D Kupuje rozmiary 56, 62 i 68.
Jak będzie pogoda w czerwcu to może uda ci się założyć jej rampersa ;) dzieciaki potrafią w niektórych ubrankach i 3 m-ce pochodzić. Nie odrywaj metki to może będzie na prezent ;)

Ale jaki rampers?

reklama
Do góry