reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Fajnie ze podajecie jakie wózki macie albo planujecie, moja lista sie powiększa:p ostatnio przez pol dnia miałam na oku Jane Muum , ale jak zwykle gdy któryś mi sie podoba to odrazu negatywne opinie sie znajdują:p w sumie nie ma wózka który miałby same dobre ale te złe przychodzą akurat jak już wszystko mi sie w danym modelu podoba i po przemyśleniu faktycznie to to i tamto jest nie tak. Póki co zostawilam temat i poszukiwania na bok, muszę odetchnąć:p
My mamy roan bass. Ja dużo jeżdżę po mojej wsi więc jest ok. Do dzwigania się nie nadaje bo jest ciężki. Żałuję że nie kupiłam anex bo teraz mi się bardziej podoba wizualnie.
Ze spacerowek dużo mam poleca joie.

reklama
Ja mam Tutek Torero po synku i byłam zadowolona, ma fajne amortyzatory ale to też przekłada się na wagę i w bagażniku sporo miejsca zajmuje. Mi to nie przeszkadza bo mam w bloku windę i chciałam wózek który będzie się fajnie prowadzić po różnych terenach. Spacerówki długo nie używałam bo kupiłam lżejsza joie litetrax air i z niego jestem jeszcze bardziej zadowolona.

Sylwiakp ja mam po synku xlander xmove, dla mnie to czołg... ciężki jak diabli, na szczęście mieszkam w domu, więc u mnie tylko do pokonania trzy schodki. Nienawidziłam go wkładać, wyjmować z bagażnika, pomijając że w kombi zajmował mi ponad połowę miejsca. Spacerówka ma wg mnie za mały daszek. Pomimo marudzenia męża, że przecież on jest super, kupiłam spacerówkę joie mytrax i jest dużo wygodniejsza.
Dziewczyny a czy któraś miała do czynienia z gondolą joie ramble? Bo myślałam żeby do naszego dokupić, zamiast x landera który kurzy się w garażu.

Ja mam riko nano 3w1, od siostry po jej dziecku, a później zamierzam kupić super spacerówkę. Tej z zestawu raczej nie będę używać. Córki też się z gondoli przesiadały do nowych spacerówek.

Ostatnia edycja:
Sylwiakp ja mam po synku xlander xmove, dla mnie to czołg... ciężki jak diabli, na szczęście mieszkam w domu, więc u mnie tylko do pokonania trzy schodki. Nienawidziłam go wkładać, wyjmować z bagażnika, pomijając że w kombi zajmował mi ponad połowę miejsca. Spacerówka ma wg mnie za mały daszek. Pomimo marudzenia męża, że przecież on jest super, kupiłam spacerówkę joie mytrax i jest dużo wygodniejsza.
Dziewczyny a czy któraś miała do czynienia z gondolą joie ramble? Bo myślałam żeby do naszego dokupić, zamiast x landera który kurzy się w garażu.

a z którego roku masz wózek?
bo jak patrzę na zdjęcia to właśnie czapkę ma głęboką, czy w gondoli czy w spacerówce.
ja mam windę więc nie muszę się martwić o schody. znajomi mieli i polecają, z tego co widzialam na prezentacji to właśnie zajmuje raczej mało miejsca z uwagi na zdejmowanie kółka :) wymiary ma całkiem podobne jak patrzę na inne wózki. co do wagi.. no najlżejszy nie jest :D szczerze mówiąc to codziennie nie będziemy pakować wózka do auta, a jak już to te 2-3 kg różnicy to nie jest raczej problem dla mnie :)
idziemy oglądać go we wtorek, zobaczę jak się prowadzi i czy zwrotny jest ten czołg :)

Ostatnia edycja:
Dzięki za kolejne propozycje:) czuje sie jakbym pierwsze dziecko w drodze miała ale to dlatego ze przy synku nie mogłam przebierać w wózkach, kupilismy zadbany quinny za niecałe 100 euro i jeszcze za tyle go sprzedalismy więc parasolka już była nowa. Zobaczymy jak będzie tym razem

Dzisiaj przyszedł mój zestawik.
20181006_100643.jpg

Załączniki

• 20181006_100643.jpg
    20181006_100643.jpg
    80,2 KB · Wyświetleń: 365
reklama
Do góry