reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

To może nie do końca wyprawka, ale bardzo mnie wzruszyło :) wczoraj szukając czegoś odkryłam to w szafce męża, przyznał się ze już kupił z myślą o dziecku :)
IMG_5907.JPG

Załączniki

• IMG_5907.JPG
    IMG_5907.JPG
    275,3 KB · Wyświetleń: 517
reklama
A czemu dziewczynka nie może być tygryskiem? [emoji6]
Tak jak pisalam post wcześniej, jakbym dziewczynke ubrala w tygryska to wszyscy dookola zachwycaliby sie, jakiego mam słodkiego synka ;) z córką tak było jak byla malusia i prawie łysa i po kilkunastu takich tekstach juz bokiem mi wychodzilo.
Ksiazeczki fajne:) to takie dla maluszkow z grubymi stronami?

Tak jak pisalam post wcześniej, jakbym dziewczynke ubrala w tygryska to wszyscy dookola zachwycaliby sie, jakiego mam słodkiego synka ;) z córką tak było jak byla malusia i prawie łysa i po kilkunastu takich tekstach juz bokiem mi wychodzilo.
Ksiazeczki fajne:) to takie dla maluszkow z grubymi stronami?

Nie, to takie dla większych dzieciaczków, ale nie będę mu łamać serca ;) to jest urocze bo wydawało mi się ze jakoś bez entuzjazmu podszedł do tej ciąży, a tu proszę :)

niezbyt wyprawkowe ale dla nas :)
dwie galerie przeszlam - ze smutkiem stwierdzam że w żadnej sieciowce nie ma ciuchów ciążowych. byłam nawet w New looku, któraś ostatnio wrzucała info o promocji na stronie angielskiej, więc pomyślałam że może stacjonarnie coś będzie. gdzie tam.
więc tylko ten HM niestety zostaje.
resztę napewno będę dokupowac z olxa, boża ciuchy na parenascie tygodni szkoda tyle milionów wydawać :D więc jakby któraś się wybierała to nie warto iść do sieciowek, a jeśli coś przegapiłem to chętnie się dowiem gdzie są jakieś ciuszki :)

+ skarpetki od koleżanki, takie malusie rzeczy mnie rozczulają :oops:

Załączniki

• IMG_20181007_213726.jpg
    IMG_20181007_213726.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 119
  • IMG_20181007_213702.jpg
    IMG_20181007_213702.jpg
    870,9 KB · Wyświetleń: 124
  • IMG_20181006_191859_323.jpg
    IMG_20181006_191859_323.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 109
niezbyt wyprawkowe ale dla nas :)
dwie galerie przeszlam - ze smutkiem stwierdzam że w żadnej sieciowce nie ma ciuchów ciążowych. byłam nawet w New looku, któraś ostatnio wrzucała info o promocji na stronie angielskiej, więc pomyślałam że może stacjonarnie coś będzie. gdzie tam.
więc tylko ten HM niestety zostaje.
resztę napewno będę dokupowac z olxa, boża ciuchy na parenascie tygodni szkoda tyle milionów wydawać :D więc jakby któraś się wybierała to nie warto iść do sieciowek, a jeśli coś przegapiłem to chętnie się dowiem gdzie są jakieś ciuszki :)

+ skarpetki od koleżanki, takie malusie rzeczy mnie rozczulają :oops:

Witaj w klubie. Ja w sobotę też wybrałam się żeby czegoś poszukać dla siebie. Chodziło mi głównie o coś na górę, bo kupiłam dwie pary legginsów i brakuje mi luźnej góry. Zawsze raczej nosiłam dopasowane rzeczy, spódnice w pasek, rurki i nic nie pasuje. Chcieliśmy iść do kina i miałam ochotę na jakąś sukienkę niestety nawet te wydające się luźne na brzuszku opięły się na piersiach i nienaturalnie wzdzierały do góry. Dlatego poszłam szukać czegoś ale tyle się namierzyłam i wyszłam z jednym swetrem w rozm M w którym jeszcze tonę, bo i rękaw ma długi ;-). Masz rację wszystko kosztuje tyle drożej, bo ciążowa wersja, słabe to. Kupiłam rajtki z hm ciążowe na szczęście były przecenione z 50 na 20 i szału nie ma, szał by był u mnie w głowie jakbym zapłaciła normalnie. Muszę rozejrzeć się za czymś używanym na Olx albo do jakiegoś lumpeksu się wybrać.

reklama
Jeśli chodzi o mnie, to ciażowe bluzki są niepotrzebne. Jest tyle ubrań oversize, że można wybrać ze zwykłej odzieży, nie zaś typowo ciążowej, za którą trzeba dopłacać. Jedyne niezastąpione są spodnie ciążowe. Ja chodziłam też w obcisłych bluzeczkach, które miałam w szafie i były elastyczne. Mam też sukienki m.in. trapezowe i będą się sprawdzać. Marzec i kwiecień kiedy brzuch będzie największy to już prawie wiosna. Teraz wszedzie jest pełno swetrów o luźnym kroju. Ciążowe bluzki z hm nie podobają mi się, za to spodnie są super, ale ja preferuję sukienki, więc spodnie to max 2 pary kupię. W drugiej ciąży chodziłam też w legginsach, które nie były ciążowe i było ok. Myślę, że można się fajnie ubrać :). Ja mam to szczęście, że jeszcze nic nie musiałam kupować, bo wszystko pasuje. Ale coś zaczyna się dziać i brzuszek wkrótce wystrzeli :happy:.

Do góry