asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Aniulkas bardzo ładny wózek. Szwagierka miała taki sam, tylko w innym kolorze. Lekki i składa się jak parasolka, więc mało miejsca zajmuje, także super wybór
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaczelam kolkcjonowac ciuszkirzuczm kilka fotek ale to nnie wszystko
Zobacz załącznik 506401Zobacz załącznik 506402Zobacz załącznik 506403Zobacz załącznik 506404Zobacz załącznik 506405
Dziewczyny poradzcie mi...chcemy kupic z mezem czarny wozek... ale oczyiscie inne zdanie ma dalsza czesc rodziny...widze ze duzo osob ma czarny lub ciemny szary. taka moda. Czy kupiłybyscie czarny wozek czy kojarzy wam sie tylko z jednym...?
My wózek dostajemy i bedzie koloru brązowego. A dzisiaj dopadlam 3 czapeczki z uszkamigeneralnie mam świra na punkcie uszkow w bluzach, czapkach...sama mam z 6 takich czapek i 3 bluzy
![]()