reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

Aniluka tez chciałam ciemny, czarny z powodów praktycznych i dlatego, że się podoba - i w życiu nie pomyślałam, że może się komuś źle kojarzyć przez kolor, nie patrz na innych ;)

reklama
Mi też się podobają czarne wózki. Ale nie wiem czy w przypadku gondoli jest to dobry pomysł. Przecież nasze dzieciaki będą jeździć w nich głównie latem. Miałabym wrażenie, że dziecko się w nim ugotuje :)

Latem zamierzam przerzucic się na spacerówkę, są bardziej przewiewne. Dla tych które bedą miały spacerówkę bez możliwości rozłożenia do pozycji leżącej pozostaje jeszcze montaż fotelika do stelażu, i parasolki oczywiście:tak::tak: Nie będzie tak żle:rofl2:

Wiecie co znalazłam wyprzedaz w smyku i kupujemy jednak granatowy :) kolor uniwersalny i zawsze modny :) i dla dziewczynki i chłopca. Pomimo ze jeszcze duzo czasu kupimy go chyba dziś :D

My wózek dostajemy i bedzie koloru brązowego. A dzisiaj dopadlam 3 czapeczki z uszkami :D generalnie mam świra na punkcie uszkow w bluzach, czapkach...sama mam z 6 takich czapek i 3 bluzy :D

Załączniki

• IMG_0573.jpg
    IMG_0573.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 31
Ja czekam z wózkiem i większymi rzeczami do poświątecznych wyprzedaży:D a z resztą do poznania płci:( żeby tylko się ujawniło na połówkowym...

Kupiliśmy tradycyjny chicco trio-enjoy-fun-chicco-zestaw-3w1-komplet-z-synthesis-2012-kolor-blue.736x552.jpg Męzusiowi sie podobal kolor tez uzdodnilismy,no i kjest lekki latwo sie prowadzi... :) A na działke na duże wyboje mamy brązowy wózek firmy FIRKON :) ale strasznie cięzki dobrze ze tak jest garaz i nie musze wnosic po schodach na 4 pietro. Jak probowalm przehcylic podniesc to chyba z 15 kg /// masakra...

reklama
Nie bardzo mam czas zrobić zdjęcia rzeczy ktore kupilam dostałam i w ogole ktore mamy :) Ale jak znajde 5 min to dopadne aparat i powrzucam wszystko :D

Do góry