reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Aniulkas jest jeszcze opcja bez szuflady z miejscem na pudełka :-) Ja pokazałam Ci akurat te co ja chciałam. I te bez szuflady jest tańsze
iza marina chcieliśmy uniwersalny kolor wiec granatowy dla dziewczynki i hclopca, byl tez czerwony taki ale mezowi nie bardzo lezał te kolor wchodzil w gre jeszcze czarny z nowej kolekcji ale czy warto przeplacac ponad 300 zl za kolor czarny. W tych piniazkach bedzie lozeczko no i wiele drobiazgów dla maluszka, bo zbieralismy od czasu slubu pieniadze na koncie, i 5 zł do butelki... nazbieralismy troche wiec teraz szlejemy trudniej bylo by poprostu wyjac z wyplaty i kupic a tak to po 50 zł lub 100 zaleznosci ile wydatkow w miesiacu. I nazbierały sie ladne sumki w butelce z 5 zł bylo ok 1 tys. A jak wiadomo jeszcze dzidzi nie ma wiec dalej je wrzucamy.
wózio wczoraj dostalismy od znajomych graco quatro,wozek w idealnym stanie wiec nie ma potrzeby kupowania nowego. a lozeczko to podobne do tego ŁÓŻECZKA ARTI DE LUX -3 KOLORY+ SUPER GRATISY ! (2693015242) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. po mojej siostrzenicy ktora ma juz swoje duze lozko,rozowo kremowe
daga90
Fanka BB :)
Jesli chodzi o wozek to my dostaniemy od mojej ciotki i wujka po mojeje chrzestnicy taki Emjot Black&White czarno-rozowy. Zerzarlo mi prawie calygo posta i chcialam wam wkleic linka z tym wozkiem to nie wiem czemu ale go nie przyjelo
Ostatnia edycja:
daga90
Emjot Black & White Gondola + Spacerówka + Fotelik - Wózki zwrotne 4 koła pompowane - Wielofunkcyjne - Wózki dziecięce - Smyk - Sklep z artykułami dziecięcymi o z tej str wlazlo. osobiscie pomimo tego ze ma byc cora to bym nie wybrala tego koloru bo nie lubie zabardzo rozowego tym bardziej w takim mocnym odcieniu no ale jak mamy ten to nie widze sensu wydawania pieniedzy na nowy. Jak oni kupowali ten wozek to bardziej podobaly mi sie inne kolory a ten wydawal mi sie za bardzo czarny i ze nie pasuje taki ciemny dla dziecka ale pozniej jak juz zobaczylam go na spokojnie u nich w domu to nawet zaczal mi sie podobac i stwierdzilam ze ten czarny juz mnie tak w oczy nie razi
Ostatnia edycja:
My jednak mieniamy wózek na nowszy model...http://4kids.com.pl/files/produkty/org/1/1347919975purple1.png :-)Ale kupujemy dopiero w styczniu...
W ciuszkach dopiero mamy kilka sztuk rozkręcę się na wyprzedażach,poza tym muszę trochę sprzedać po synku a tego mam tyle że hej...swoją drogą dziewczyny jak któraś jest na fb to może siebie pozapraszamy do znajomych a ja wam wyślę zaproszenie na bazar gdzie dużo dziewczyn sprzedaje super ciuszki za bezcen:-)
W ciuszkach dopiero mamy kilka sztuk rozkręcę się na wyprzedażach,poza tym muszę trochę sprzedać po synku a tego mam tyle że hej...swoją drogą dziewczyny jak któraś jest na fb to może siebie pozapraszamy do znajomych a ja wam wyślę zaproszenie na bazar gdzie dużo dziewczyn sprzedaje super ciuszki za bezcen:-)
reklama
madziaa21
Hej dziewczyny, ja rozglądam sie za wózkami powoli i chyba w zasadzie zdecydowałam sie na Tutek Ambero , polska firma, wózek ogólnie nie jest bardzo drogi bo około 1600 za niego wyjdzie z gondolą spacerówką i fotelikiem. Moja znajoma ma z tej samej firmy wózek tylko model Grander i bardzo sobie chwali, ogólnie opinie o firmie są dobre ale ciężko mi znaleźć opinie o tym modelu bo dopiero co chyba wszedł. Wózeczek prezentuje sie tak: Nowy model wózka Ambero może któraś z was też jest nim zainteresowana i wie coś o nim więcej? Ja dziś jade do sklepu zobaczyć go na żywo ;-)