asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Aniulkas bardzo ładny wózek. Szwagierka miała taki sam, tylko w innym kolorze. Lekki i składa się jak parasolka, więc mało miejsca zajmuje, także super wybór :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaczelam kolkcjonowac ciuszkirzuczm kilka fotek ale to nnie wszystko
Zobacz załącznik 506401Zobacz załącznik 506402Zobacz załącznik 506403Zobacz załącznik 506404Zobacz załącznik 506405
Dziewczyny poradzcie mi...chcemy kupic z mezem czarny wozek... ale oczyiscie inne zdanie ma dalsza czesc rodziny... widze ze duzo osob ma czarny lub ciemny szary. taka moda. Czy kupiłybyscie czarny wozek czy kojarzy wam sie tylko z jednym...?
My wózek dostajemy i bedzie koloru brązowego. A dzisiaj dopadlam 3 czapeczki z uszkami generalnie mam świra na punkcie uszkow w bluzach, czapkach...sama mam z 6 takich czapek i 3 bluzy