reklama
Anulka.
Fanka BB :)
No właśnie miałam to samo pisać [emoji16] Kocyk zdecydowanie bardziej przydatny. A już w ogóle te minki srinki[emoji23] Kupiłam przy najmłodszej bo niby taki must have, a użyłam tylko w szpitalu [emoji85] Potem było za ciepło.Kochane nie kupujcie rożka. Szkoda kasy no chyba że bardzo chcecie. My przy synku mieliśmy kocyk i teraz też planuje
Aurelka1994
Ja tylko przy 1 córce używałam. Przy drugiej w ogóle nie używałam, ale miałam bo babcia panikara że trzeba owiajac teraz mieszkamy sami i raczej nie kupuje, tym bardziej ze będzie ciepło
Kochane nie kupujcie rożka. Szkoda kasy no chyba że bardzo chcecie. My przy synku mieliśmy kocyk i teraz też planuje
carlas
Dziewczyny a preferujecie dzidzie przykrywac kocykiem czy w śpiworek? Bo tak sobie myślałam, że jeszcze kocykiem się dzidzia okryje czy coś i może być nieciekawie? Starszak spał w spiworku, ale był to grudzień i zimno a teraz jednak rodzimy wiosną...
Dziewczyny a preferujecie dzidzie przykrywac kocykiem czy w śpiworek? Bo tak sobie myślałam, że jeszcze kocykiem się dzidzia okryje czy coś i może być nieciekawie? Starszak spał w spiworku, ale był to grudzień i zimno a teraz jednak rodzimy wiosną...
Ja kocyk-jeden cieplejszy A jeden cieniutki bambusowy. przy synku różne testowałam A teraz na pewno kupię la millou tylko czekam na promocję
milenka30
Śpiworek raczej za ciepły w maju, kocyk starczy a na lato nawet pieluszka bambusowa.
Ja przy obojgu używałam pierwszy miesiąc rozka, dzieci przeważnie lubią być opatulone potem może służyć jako kolderka. U mnie w szpitalu rożek był obowiązkowy, opatulone wszystkie noworody były. Minki za ciepły pewnie ale bawełniany za 20 parę zł nowy jest.
Ja przy obojgu używałam pierwszy miesiąc rozka, dzieci przeważnie lubią być opatulone potem może służyć jako kolderka. U mnie w szpitalu rożek był obowiązkowy, opatulone wszystkie noworody były. Minki za ciepły pewnie ale bawełniany za 20 parę zł nowy jest.
Anulka.
Zdecydowanie kocyk. Tylko na początku taki bez "włosów"Dziewczyny a preferujecie dzidzie przykrywac kocykiem czy w śpiworek? Bo tak sobie myślałam, że jeszcze kocykiem się dzidzia okryje czy coś i może być nieciekawie? Starszak spał w spiworku, ale był to grudzień i zimno a teraz jednak rodzimy wiosną...
reklama
Aurelka1994
Moim zdaniem wystarczy kocyk. Chociaż to można zweryfikować później, bo nie wiadomo co z pogodąDziewczyny a preferujecie dzidzie przykrywac kocykiem czy w śpiworek? Bo tak sobie myślałam, że jeszcze kocykiem się dzidzia okryje czy coś i może być nieciekawie? Starszak spał w spiworku, ale był to grudzień i zimno a teraz jednak rodzimy wiosną...