reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowo

wyprawka.jpg

reklama
Kochane nie kupujcie rożka. Szkoda kasy :) no chyba że bardzo chcecie. My przy synku mieliśmy kocyk i teraz też planuje
No właśnie miałam to samo pisać [emoji16] Kocyk zdecydowanie bardziej przydatny. A już w ogóle te minki srinki[emoji23] Kupiłam przy najmłodszej bo niby taki must have, a użyłam tylko w szpitalu [emoji85] Potem było za ciepło.

Ja tylko przy 1 córce używałam. Przy drugiej w ogóle nie używałam, ale miałam bo babcia panikara że trzeba owiajac :) teraz mieszkamy sami i raczej nie kupuje, tym bardziej ze będzie ciepło
Kochane nie kupujcie rożka. Szkoda kasy :) no chyba że bardzo chcecie. My przy synku mieliśmy kocyk i teraz też planuje

Dziewczyny a preferujecie dzidzie przykrywac kocykiem czy w śpiworek? Bo tak sobie myślałam, że jeszcze kocykiem się dzidzia okryje czy coś i może być nieciekawie? Starszak spał w spiworku, ale był to grudzień i zimno a teraz jednak rodzimy wiosną...

Dziewczyny a preferujecie dzidzie przykrywac kocykiem czy w śpiworek? Bo tak sobie myślałam, że jeszcze kocykiem się dzidzia okryje czy coś i może być nieciekawie? Starszak spał w spiworku, ale był to grudzień i zimno a teraz jednak rodzimy wiosną...

Ja kocyk-jeden cieplejszy A jeden cieniutki bambusowy. :) przy synku różne testowałam A teraz na pewno kupię la millou tylko czekam na promocję :)

Śpiworek raczej za ciepły w maju, kocyk starczy a na lato nawet pieluszka bambusowa.
Ja przy obojgu używałam pierwszy miesiąc rozka, dzieci przeważnie lubią być opatulone potem może służyć jako kolderka. U mnie w szpitalu rożek był obowiązkowy, opatulone wszystkie noworody były. Minki za ciepły pewnie ale bawełniany za 20 parę zł nowy jest.

Zdecydowanie kocyk. Tylko na początku taki bez "włosów"

reklama
Moim zdaniem wystarczy kocyk. Chociaż to można zweryfikować później, bo nie wiadomo co z pogodą

Do góry