reklama
Przesada z ta izba przyjęć. Nie ma szansy, żebyś zrobiła dziecku krzywdę bo sama uderzyłaś się ręką przypadkowo. Na izbę jedzie się z poważnymi przypadkami- krwawienie, przedwczesne skurcze, saczenie wód, ból brzucha, brak ruchów dziecka itd. Nie powinno się nadużywać szpitala, bo jadąc z każdym nieuzasadnionym niepokojem spowodujemy, że dziewczyny które na prawdę potrzebują pomocy nie otrzymają jej na czas.
Spokojnie, nie pojechałam na izbę tak jak pisałam wcześniej, nie jest to od początku łatwa ciąża, plus pierwsza dlatego jestem przewrazliwiona, zdaję sobie z tego sprawę. Napisałam tu aby się uspokoić i posłuchać mądrzejszych i bardziej doświadczonych osób. Jestem wdzięczna za odpowiedzi, które mnie uspokoiłyPrzesada z ta izba przyjęć. Nie ma szansy, żebyś zrobiła dziecku krzywdę bo sama uderzyłaś się ręką przypadkowo. Na izbę jedzie się z poważnymi przypadkami- krwawienie, przedwczesne skurcze, saczenie wód, ból brzucha, brak ruchów dziecka itd. Nie powinno się nadużywać szpitala, bo jadąc z każdym nieuzasadnionym niepokojem spowodujemy, że dziewczyny które na prawdę potrzebują pomocy nie otrzymają jej na czas.
Jestem wdzięczna za każdą odpowiedź i sugestię, trochę czasu jeszcze przede mną , także każda rada na przyszłość jest dla mnie cenna.Zgadzam się, ja jednak poradziłam wizytę u lekarza, żeby się uspokoić. Zwykle usg. Absolutnie nie IP!
Podziel się: