reklama
Przesada z ta izba przyjęć. Nie ma szansy, żebyś zrobiła dziecku krzywdę bo sama uderzyłaś się ręką przypadkowo. Na izbę jedzie się z poważnymi przypadkami- krwawienie, przedwczesne skurcze, saczenie wód, ból brzucha, brak ruchów dziecka itd. Nie powinno się nadużywać szpitala, bo jadąc z każdym nieuzasadnionym niepokojem spowodujemy, że dziewczyny które na prawdę potrzebują pomocy nie otrzymają jej na czas.
Spokojnie, nie pojechałam na izbęPrzesada z ta izba przyjęć. Nie ma szansy, żebyś zrobiła dziecku krzywdę bo sama uderzyłaś się ręką przypadkowo. Na izbę jedzie się z poważnymi przypadkami- krwawienie, przedwczesne skurcze, saczenie wód, ból brzucha, brak ruchów dziecka itd. Nie powinno się nadużywać szpitala, bo jadąc z każdym nieuzasadnionym niepokojem spowodujemy, że dziewczyny które na prawdę potrzebują pomocy nie otrzymają jej na czas.
Jestem wdzięczna za każdą odpowiedź i sugestię, trochę czasu jeszcze przede mną , także każda rada na przyszłość jest dla mnie cenna.Zgadzam się, ja jednak poradziłam wizytę u lekarza, żeby się uspokoić. Zwykle usg. Absolutnie nie IP!
Podziel się: