olka11135
Fanka BB :)
do 10 miesięcy to chyba już jakaś większa gondola musi być, co?
U nas ma prawie 90cm
Mniejszej niż 80cm bym nie brała
Cybexy mają dość małą gondolę bo ok 75cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do 10 miesięcy to chyba już jakaś większa gondola musi być, co?
Tez mam ten wózek z tym że model z zeszłego roku, ale potwierdzam jest świetny, a to moje 3 dziecko. Natomiast gondola w nim jest stosunkowo mała, dla mnie to nie był problem bo urodziłam s październiku i dziecko przekładałam do spacerówki na lato, gdybym musiała wkładać do niego moja córkę jak miała 8 mcy w kombinezonie i dpiworku to wątpię aby się zmieściła, a na pewno byłoby ciasno.Trochę nie czaję, o co ludziom chodzi z tymi gondolami Jednak minimum te pół roku dziecko będzie w niej jeździć, a nigdy nie wiemy, jaki bobas się nam trafi - nas np. na początku wózek mocno ratował, bo to było jedyne miejsce, w którym mój synek pospał trochę dłużej. Ja kupiłam jeden wózek i mamy go do teraz. Po prostu zwracałam uwagę na to, żeby to była dobra spacerówka. Wybrałam cybex balios s lux i do tej pory nie mogę powiedzieć złego słowa na ten wózek, a używamy go już ponad 2 lata. Gondolę do niego można dokupić używaną za jakieś 400 zł. Przecież to nie tak, że jak dziecko przechodzi na spacerówkę to trzeba kupować nowy wózek...
Trochę nie czaję, o co ludziom chodzi z tymi gondolami Jednak minimum te pół roku dziecko będzie w niej jeździć, a nigdy nie wiemy, jaki bobas się nam trafi - nas np. na początku wózek mocno ratował, bo to było jedyne miejsce, w którym mój synek pospał trochę dłużej. Ja kupiłam jeden wózek i mamy go do teraz. Po prostu zwracałam uwagę na to, żeby to była dobra spacerówka. Wybrałam cybex balios s lux i do tej pory nie mogę powiedzieć złego słowa na ten wózek, a używamy go już ponad 2 lata. Gondolę do niego można dokupić używaną za jakieś 400 zł. Przecież to nie tak, że jak dziecko przechodzi na spacerówkę to trzeba kupować nowy wózek...
Sporo dziewczyn jak ma wózki 2w 1 ( gondola + spacerówka ) decyduje się zmienić spacerówki na lzejsze, bo te z zestawu po prostu są dość ciężkie.
Patrząc z doświadczeniem - warto poszukać wózka z go dolą używanego i potem zainwestować w nową spacerówkę.
Możesz ją później sprzedać