reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka

reklama
Dziewczyny jak to jest z czasem oczekiwania na wózek? Ja jeszcze nie mam a skoro już zaczynamy się rozpakowywać to chciałabym mieć to załatwione [emoji85]ile czekałyście i jak kupowałyście stacjonarnie czy przez Internet?

Ja kupiłam w promocji późnym wieczorem w środę - przez neta [emoji23], a chyba w piątek już był [emoji106]
Bo to zależy czy wybrany model- kolor mają na stanie. Jak mają to tylko czas wysyłki [emoji5]

@Ewelina1406 a dużo będziesz jeździła autem? Bo te pierwsze foteliki/nosidełka to i tak chyba do ok. 10 mcy starczaja.

Niby do 9 miesięcy i 78cm? Jakoś tak... wiedz czasem można wyjechać tylko do sklepu i ktoś Ci w tyłek lub bok wjedzie [emoji85] wiec nie wiem czy warto ryzykować. A najprostszy model maxi cosi w necie, nowy już za 320zl można kupić.

Niby do 9 miesięcy i 78cm? Jakoś tak... wiedz czasem można wyjechać tylko do sklepu i ktoś Ci w tyłek lub bok wjedzie [emoji85] wiec nie wiem czy warto ryzykować. A najprostszy model maxi cosi w necie, nowy już za 320zl można kupić.
Niby tak, ale... Zastanowilabym się, gdybym miała kupić fotelik tylko do odbioru malucha ze szpitala do taksówki np... My akurat dużo jeździmy autem i się nie zastanawialiśmy, wiedzieliśmy, że musi być z atestami, bo prawdopodobieństwo stłuczki jest większe, ale są ludzie którym ten fotelik jest potrzebny 1x na 3 mce, bo w wszędzie poruszają się pieszo lub komunikacja miejska:)

Niby tak, ale... Zastanowilabym się, gdybym miała kupić fotelik tylko do odbioru malucha ze szpitala do taksówki np... My akurat dużo jeździmy autem i się nie zastanawialiśmy, wiedzieliśmy, że musi być z atestami, bo prawdopodobieństwo stłuczki jest większe, ale są ludzie którym ten fotelik jest potrzebny 1x na 3 mce, bo w wszędzie poruszają się pieszo lub komunikacja miejska:)

To też racja [emoji4]

reklama
Do góry