No chyba.. Wpisz sobie najlepiej w wyszukiwarkę foteliki z atestami i poczytaj [emoji4]Czyli lepiej zrezygnować :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chyba.. Wpisz sobie najlepiej w wyszukiwarkę foteliki z atestami i poczytaj [emoji4]Czyli lepiej zrezygnować :-(
Oki. Dziękuję za pomoc :-)No chyba.. Wpisz sobie najlepiej w wyszukiwarkę foteliki z atestami i poczytaj [emoji4]
Dziewczyny jak to jest z czasem oczekiwania na wózek? Ja jeszcze nie mam a skoro już zaczynamy się rozpakowywać to chciałabym mieć to załatwione [emoji85]ile czekałyście i jak kupowałyście stacjonarnie czy przez Internet?
Tak, nie wiadomo jak fotelik zachowa się w czasie wypadku. A te z testami duża ilością * w ADAC są sprawdzane podczas testów zderzeniowych i dają bezpieczeństwo.Czyli lepiej zrezygnować :-(
Czyli lepiej zrezygnować :-(
@Ewelina1406 a dużo będziesz jeździła autem? Bo te pierwsze foteliki/nosidełka to i tak chyba do ok. 10 mcy starczaja.
Niby tak, ale... Zastanowilabym się, gdybym miała kupić fotelik tylko do odbioru malucha ze szpitala do taksówki np... My akurat dużo jeździmy autem i się nie zastanawialiśmy, wiedzieliśmy, że musi być z atestami, bo prawdopodobieństwo stłuczki jest większe, ale są ludzie którym ten fotelik jest potrzebny 1x na 3 mce, bo w wszędzie poruszają się pieszo lub komunikacja miejskaNiby do 9 miesięcy i 78cm? Jakoś tak... wiedz czasem można wyjechać tylko do sklepu i ktoś Ci w tyłek lub bok wjedzie [emoji85] wiec nie wiem czy warto ryzykować. A najprostszy model maxi cosi w necie, nowy już za 320zl można kupić.
Niby tak, ale... Zastanowilabym się, gdybym miała kupić fotelik tylko do odbioru malucha ze szpitala do taksówki np... My akurat dużo jeździmy autem i się nie zastanawialiśmy, wiedzieliśmy, że musi być z atestami, bo prawdopodobieństwo stłuczki jest większe, ale są ludzie którym ten fotelik jest potrzebny 1x na 3 mce, bo w wszędzie poruszają się pieszo lub komunikacja miejska