Dziewczyny prześcieradła do gondoli też kupujecie?
No tak[emoji5] takie na gumkę dwa kupiłam i wystarczy..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny prześcieradła do gondoli też kupujecie?
@Paulianna89 też kupiłam na gumkę jedno.
Zastanawiam się nad oświetleniem przy łóżeczku, takim dosyć delikatnym, coś na zasadzie lampki nocnej, ale bardzo słabej, żeby nie wybudzać mocno dziecka. Czy któraś z Was ma te ledowe cotton balls i się sprawdzają? Bo chciałam kupić takie i zawiesić nad łóżeczkiem, akurat mam tam wbite gwoździe pod obrazki. Czy lepiej kupić lampkę nocną, już sama nie wiem![]()
Ja mam małą lampke do kontaktu, która włącza się sama po zmroku. Nie wiem jeszcze czy będę ją zostawiać włączoną na całą noc czy tylko na karmienie i przewijanie, okaże się w praktyce.@Paulianna89 też kupiłam na gumkę jedno.
Zastanawiam się nad oświetleniem przy łóżeczku, takim dosyć delikatnym, coś na zasadzie lampki nocnej, ale bardzo słabej, żeby nie wybudzać mocno dziecka. Czy któraś z Was ma te ledowe cotton balls i się sprawdzają? Bo chciałam kupić takie i zawiesić nad łóżeczkiem, akurat mam tam wbite gwoździe pod obrazki. Czy lepiej kupić lampkę nocną, już sama nie wiem![]()
Ja mam małą lampke do kontaktu, która włącza się sama po zmroku. Nie wiem jeszcze czy będę ją zostawiać włączoną na całą noc czy tylko na karmienie i przewijanie, okaże się w praktyce.
Też się ostatnio zastanawiałam nad tymi lampkami, ale bardziej w sensie gdzie by je powiesić, żeby dziecko na nie nie zezowało. Bo jak na łóżeczku to będzie przyciągało jej wzrok. Przód i tył łóżeczka chyba nie bardzo, bo nie będzie zbyt zdrowo? Bok łóżeczka? Gwoździ nie mogę wbić w ścianę.Zastanawiam się nad oświetleniem przy łóżeczku, takim dosyć delikatnym, coś na zasadzie lampki nocnej, ale bardzo słabej, żeby nie wybudzać mocno dziecka. Czy któraś z Was ma te ledowe cotton balls i się sprawdzają? Bo chciałam kupić takie i zawiesić nad łóżeczkiem, akurat mam tam wbite gwoździe pod obrazki. Czy lepiej kupić lampkę nocną, już sama nie wiem![]()
A on nie będzie gryzący? Wełna jest chyba mało przyjemna...
Ja mam 2 po synku i używałam ich non stop na zmianę. W domu wózek stal na dole u rodziców i robił za bujaczek/leżaczek, łóżeczko itp więc na początku młody był w nim często i nie wyobrażam sobie nie mieć prześcieradła ale zawsze można położyć jakaś pieluszke lub kocyk zamiast tego [emoji4]Dziewczyny prześcieradła do gondoli też kupujecie?