reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
@majacyr ja porownalam kilka aptek internetowych: gemini, melisa, doz i chyba jeszcze jakaś, ale nie pamiętam:) gemini mi wyszła najtaniej.
I nasz pokoik w załączeniu. Czekam jeszcze na inne zasłony i fotel, ale najważniejsze już stoi:)

Załączniki

• IMG_20180920_110110.jpg
    IMG_20180920_110110.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 121
@majacyr ja porownalam kilka aptek internetowych: gemini, melisa, doz i chyba jeszcze jakaś, ale nie pamiętam:) gemini mi wyszła najtaniej.
I nasz pokoik w załączeniu. Czekam jeszcze na inne zasłony i fotel, ale najważniejsze już stoi:)
@anet88 śliczny kącik :)
Ja też porównywałam, nawet chodziłam po mieście pytałam to na Gemini o wiele taniej... Szczególnie jakiś Octenisept do pępka czy maść Alantan :)
My wczoraj kupiliśmy fotelik samochodowy z bazą, jeden większy zakup z głowy ;)
IMG_20180920_110427.jpg

Załączniki

• IMG_20180920_110427.jpg
    IMG_20180920_110427.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 337
No zwariuje z ta wyprawka! Czyli muszę dokupić kolejne pajace [emoji12] ech i tak mi się wydaje, ze się z nimi nie polubię, ilość tych guzików mnie przeraża.

Czy może zostawić takie większe? I nie przeginać? Pajacyki planuje głównie do snu i szpital, bo w chyba wygodniej będzie porteczki i bodziaki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry