reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Anett piękny ten Twój pokoik [emoji7][emoji7]

A mi właśnie paczka przyszła [emoji1]
20180920_134203.jpg
20180920_134219.jpg

Załączniki

• 20180920_134203.jpg
    20180920_134203.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 321
  • 20180920_134219.jpg
    20180920_134219.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 319
reklama
Ale ładne te łóżeczko piętrowe w formie "domku", szkoda że nie mam komu kupić [emoji28] Koniecznie muszę pomyśleć nad drugim dzieckiem! Ale narazie skupiam się na moim maleństwu [emoji7][emoji176][emoji176]
No moja córeczka jest zachwycona że będzie spała na górze ;) Mały i tak póki co będzie spał u nas w koszu ale tak po pół roczku może już tam z siostra :)

No moja córeczka jest zachwycona że będzie spała na górze ;) Mały i tak póki co będzie spał u nas w koszu ale tak po pół roczku może już tam z siostra :)
A ile lat ma Twoja corka? Bo zaintrygowalo mnie to lozko, a wiosna chcemy zmieniać meble u dzieciakow tak zeby we dwojke sie pomieścili i takiw lozko bylo by super, tylko noje sie, ze mala sie bedzie bala tam spac.

Wrzucę Ci ogłoszenie, tam są też fotki ;)

Link do: Łóżko, łóżeczko, domek, pietrowe ,styl skandynawski

Miesiąc czekaliśmy na odbiór.

Ekstra!!!![emoji7] w moim stylu! [emoji3]

No zwariuje z ta wyprawka! Czyli muszę dokupić kolejne pajace [emoji12] ech i tak mi się wydaje, ze się z nimi nie polubię, ilość tych guzików mnie przeraża.

Czy może zostawić takie większe? I nie przeginać? Pajacyki planuje głównie do snu i szpital, bo w chyba wygodniej będzie porteczki i bodziaki.

Ja kocham pajacyki [emoji2] dla mnie najwygodniejsze[emoji106] ale bodziak i śpiochy albo polspiochy tez oki[emoji16]

@majacyr ja porownalam kilka aptek internetowych: gemini, melisa, doz i chyba jeszcze jakaś, ale nie pamiętam:) gemini mi wyszła najtaniej.
I nasz pokoik w załączeniu. Czekam jeszcze na inne zasłony i fotel, ale najważniejsze już stoi:)

Piękny kącik [emoji106][emoji5][emoji10]

A ile lat ma Twoja corka? Bo zaintrygowalo mnie to lozko, a wiosna chcemy zmieniać meble u dzieciakow tak zeby we dwojke sie pomieścili i takiw lozko bylo by super, tylko noje sie, ze mala sie bedzie bala tam spac.
4 latka ma. Widziałam na allegro też takie siatki do montażu na pietrowe łóżko i jeśli okaże się że barierka wydaje mi się niewystarczająca to dokupię. Tym bardziej że kupiłam dosyć grube materace ale to się okaże po złożeniu .

reklama
A co lepsze na katar. Nosefrida czy Katarek do odkurzacza?

I co myslicie o takiej dostawce bo niby mialam kupować materac do lozeczka turystycznego ktore dostalam od siostry ale malo mam miejsca w sypialni poza tym teraz siostra meza urodzila miesiac temu i mowi ze ich mala itak spi z nimi w lozku, ja natomiast troche bym sie bala. Lozko mam 140 cm maz i ja sie wiercimi w nocy jego dobudzic jak zasnie to nie ma szans pozatym nasze lozko wysokie jakby spadł mlody... To masakra.
Link
Link do: Łóżeczko dostawne, kołyska 3w1 FILIP 1 + MATERAC!!

Wydaje mi sie to mega wygodne rozwiazanie bo dziecko niby osobno a jednak z nami. Jakbym karmiła to tylko sie obracam. Chyba ze zbyt pieknie sobie to wymarzylam;D
Jak pytalam w innym sklepie babki z materacami czy taki byle jaki materac jak jest w tym zestawie nie zaszkodzi maluchowi to powiedziala ze w wozkach są o wiele gorsze a nieraz dzieci śpią w nich. na poczatku nie ma co sie przejmowac a potem jak juz dziecko bedzie mialo z 6msc i przejdzie do normalnego lozka to zainwestowac w cos lepszego.

Do góry