reklama
Ewela2805
Fanka BB :)
Ale ładne te łóżeczko piętrowe w formie "domku", szkoda że nie mam komu kupić [emoji28] Koniecznie muszę pomyśleć nad drugim dzieckiem! Ale narazie skupiam się na moim maleństwu [emoji7][emoji176][emoji176]Wrzucę Ci ogłoszenie, tam są też fotki
Link do: Łóżko, łóżeczko, domek, pietrowe ,styl skandynawski
Miesiąc czekaliśmy na odbiór.
Sasanka14
No moja córeczka jest zachwycona że będzie spała na górze Mały i tak póki co będzie spał u nas w koszu ale tak po pół roczku może już tam z siostraAle ładne te łóżeczko piętrowe w formie "domku", szkoda że nie mam komu kupić [emoji28] Koniecznie muszę pomyśleć nad drugim dzieckiem! Ale narazie skupiam się na moim maleństwu [emoji7][emoji176][emoji176]
A ile lat ma Twoja corka? Bo zaintrygowalo mnie to lozko, a wiosna chcemy zmieniać meble u dzieciakow tak zeby we dwojke sie pomieścili i takiw lozko bylo by super, tylko noje sie, ze mala sie bedzie bala tam spac.No moja córeczka jest zachwycona że będzie spała na górze Mały i tak póki co będzie spał u nas w koszu ale tak po pół roczku może już tam z siostra
Wrzucę Ci ogłoszenie, tam są też fotki
Ekstra!!!![emoji7] w moim stylu! [emoji3]
No zwariuje z ta wyprawka! Czyli muszę dokupić kolejne pajace [emoji12] ech i tak mi się wydaje, ze się z nimi nie polubię, ilość tych guzików mnie przeraża.
Czy może zostawić takie większe? I nie przeginać? Pajacyki planuje głównie do snu i szpital, bo w chyba wygodniej będzie porteczki i bodziaki.
Ja kocham pajacyki [emoji2] dla mnie najwygodniejsze[emoji106] ale bodziak i śpiochy albo polspiochy tez oki[emoji16]
@majacyr ja porownalam kilka aptek internetowych: gemini, melisa, doz i chyba jeszcze jakaś, ale nie pamiętam gemini mi wyszła najtaniej.
I nasz pokoik w załączeniu. Czekam jeszcze na inne zasłony i fotel, ale najważniejsze już stoi
Piękny kącik [emoji106][emoji5][emoji10]
anet88
CzaderskieWrzucę Ci ogłoszenie, tam są też fotki
Sasanka14
4 latka ma. Widziałam na allegro też takie siatki do montażu na pietrowe łóżko i jeśli okaże się że barierka wydaje mi się niewystarczająca to dokupię. Tym bardziej że kupiłam dosyć grube materace ale to się okaże po złożeniu .A ile lat ma Twoja corka? Bo zaintrygowalo mnie to lozko, a wiosna chcemy zmieniać meble u dzieciakow tak zeby we dwojke sie pomieścili i takiw lozko bylo by super, tylko noje sie, ze mala sie bedzie bala tam spac.
Sasanka14
Ślicznie [emoji7] to naklejka?@majacyr ja porownalam kilka aptek internetowych: gemini, melisa, doz i chyba jeszcze jakaś, ale nie pamiętam gemini mi wyszła najtaniej.
I nasz pokoik w załączeniu. Czekam jeszcze na inne zasłony i fotel, ale najważniejsze już stoi
reklama
A co lepsze na katar. Nosefrida czy Katarek do odkurzacza?
I co myslicie o takiej dostawce bo niby mialam kupować materac do lozeczka turystycznego ktore dostalam od siostry ale malo mam miejsca w sypialni poza tym teraz siostra meza urodzila miesiac temu i mowi ze ich mala itak spi z nimi w lozku, ja natomiast troche bym sie bala. Lozko mam 140 cm maz i ja sie wiercimi w nocy jego dobudzic jak zasnie to nie ma szans pozatym nasze lozko wysokie jakby spadł mlody... To masakra.
Link
Link do: Łóżeczko dostawne, kołyska 3w1 FILIP 1 + MATERAC!!
Wydaje mi sie to mega wygodne rozwiazanie bo dziecko niby osobno a jednak z nami. Jakbym karmiła to tylko sie obracam. Chyba ze zbyt pieknie sobie to wymarzylam;D
Jak pytalam w innym sklepie babki z materacami czy taki byle jaki materac jak jest w tym zestawie nie zaszkodzi maluchowi to powiedziala ze w wozkach są o wiele gorsze a nieraz dzieci śpią w nich. na poczatku nie ma co sie przejmowac a potem jak juz dziecko bedzie mialo z 6msc i przejdzie do normalnego lozka to zainwestowac w cos lepszego.
I co myslicie o takiej dostawce bo niby mialam kupować materac do lozeczka turystycznego ktore dostalam od siostry ale malo mam miejsca w sypialni poza tym teraz siostra meza urodzila miesiac temu i mowi ze ich mala itak spi z nimi w lozku, ja natomiast troche bym sie bala. Lozko mam 140 cm maz i ja sie wiercimi w nocy jego dobudzic jak zasnie to nie ma szans pozatym nasze lozko wysokie jakby spadł mlody... To masakra.
Link
Link do: Łóżeczko dostawne, kołyska 3w1 FILIP 1 + MATERAC!!
Wydaje mi sie to mega wygodne rozwiazanie bo dziecko niby osobno a jednak z nami. Jakbym karmiła to tylko sie obracam. Chyba ze zbyt pieknie sobie to wymarzylam;D
Jak pytalam w innym sklepie babki z materacami czy taki byle jaki materac jak jest w tym zestawie nie zaszkodzi maluchowi to powiedziala ze w wozkach są o wiele gorsze a nieraz dzieci śpią w nich. na poczatku nie ma co sie przejmowac a potem jak juz dziecko bedzie mialo z 6msc i przejdzie do normalnego lozka to zainwestowac w cos lepszego.