reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
69A4E61B-6BD6-4191-8677-331810364EF9.jpeg
A ja mam jeszcze takie pytanko - czy używałyście jakiś leżaczków do wanienek? A jak tak to jakiś sprawdzony?

Ja na razie zakupiłam wanienkę beaba, o taką jak na zdjęciu, ale nie kupiłam leżaczka. I tak zastanawiam się czy mi się to przyda - podejrzewam, źe w większości jednak będę Małą od początku kąpać sama... nie wiem czy to ułatwia coś, czy utrudnia ;p Moźe coś doradzicie ;)

Załączniki

• 69A4E61B-6BD6-4191-8677-331810364EF9.jpeg
    69A4E61B-6BD6-4191-8677-331810364EF9.jpeg
    29,1 KB · Wyświetleń: 477
Zobacz załącznik 899518 A ja mam jeszcze takie pytanko - czy używałyście jakiś leżaczków do wanienek? A jak tak to jakiś sprawdzony?

Ja na razie zakupiłam wanienkę beaba, o taką jak na zdjęciu, ale nie kupiłam leżaczka. I tak zastanawiam się czy mi się to przyda - podejrzewam, źe w większości jednak będę Małą od początku kąpać sama... nie wiem czy to ułatwia coś, czy utrudnia ;p Moźe coś doradzicie ;)

Ja nie mam takiego stelaża niestety ale napewno gdybym miala wiecej moejsca to bym kupila poniewaz latwiej jest niz sie schylać. Ja poprostu wanienke bede stawiać na stole.

Zobacz załącznik 899518 A ja mam jeszcze takie pytanko - czy używałyście jakiś leżaczków do wanienek? A jak tak to jakiś sprawdzony?
Wcześniej chyba dziewczyny pisały, że nie uzywaly lezaczkow tylko na ręce dziecko trzymały... Tak mi się kojarzy:)

Myślę, że ogarniesz szybko kąpiel bez leżaczka [emoji4] no chyba, że wolisz mieć 2 ręce wolne to kup, może akurat będzie Wam pasował [emoji6]

reklama
Do góry