reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Znalazłam na allegro fajną sprzedającą. Niedrogie rzeczy i szybka przesyłka. Zamówiłam rożek i pieluchy, ale pewnie jeszcze coś zamówię
Link do: Przedmioty użytkownika MamaiJa2013 - Allegro.pl
received_10215678382782662.jpeg
received_10215678386022743.jpeg

Załączniki

• received_10215678382782662.jpeg
    received_10215678382782662.jpeg
    58,4 KB · Wyświetleń: 520
  • received_10215678386022743.jpeg
    received_10215678386022743.jpeg
    89 KB · Wyświetleń: 526
reklama
Też się zastanawiam nad rożkiem, ale to tak bardziej pod kątem dzieci, żeby mogły wziąść maleństwo na ręce ( w rożku będzie bezpiecznuej)
A co do śpiworki, to nigdy nie miałam i nie wiem jak to funkcjonuje. W wózku stosuje się go zamiast kombinezonu???? Dziecko w zimie nie zmarznie???

Każde dziecko jest inne :)
Moja młodsza córka była antywózkowa.
Musiałam po chwili brać ją na ręce.
U niej też mi się kombinezon sprawdził.
W śpiworku bym nie dała rady jej nieść.
Na rękach zasypiała i dalej szliśmy.
Poza tym za taką cenę bym nie kupiła śpiworka. Do spacerówki i tańszy pewnie tak.

Ja miałam dedykowany do wózka i potem spacerowki. Mój lubił spać w wózku jak był malutki:)

Też się zastanawiam nad rożkiem, ale to tak bardziej pod kątem dzieci, żeby mogły wziąść maleństwo na ręce ( w rożku będzie bezpiecznuej)
A co do śpiworki, to nigdy nie miałam i nie wiem jak to funkcjonuje. W wózku stosuje się go zamiast kombinezonu???? Dziecko w zimie nie zmarznie???

Nie, grubośc podobna do kombinezonu, ale nie ma wydzielonego miejsca na rączki i nóżki, wg mnie dla malucha wygodniejszy do gondoli.

Mnie na początku wygodniej było w rożku, no i dzieciom było łatwiej dzieciaczka wziąć. A na wiosnę stosowałam jako przykrycie.

reklama
Do góry