MangoWawa
Fanka BB :)
W tym samym czasie napisałyśmy
tak
Link do: DARMOWA DOSTAWA Hevea Baby 120x60 materac lateksowy my mamy taki z żółtym pokrowcem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym samym czasie napisałyśmy
Dodałam sobie do zakładki Bobas dzięki
Zdarzało się ze przebieralam nawet po 5 6 razy bo to kupka bo ulalo się różne wypadki się zdarzałyDoświadczone mamusie - jak często przebierałyscie dzidzię? Chodzi mi zwłaszcza o pierwsze tygodnie, kiedy kupka jest rzadka i może poplamić ubranka.
Chciałabym oszacować ile kompletów ubranek potrzebuję, żeby nie prać codziennie. Sama pomyślałabym, że jedno na dzień, ale właśnie na głównym wątku któraś mamusia napisała, że zdarza się przebierać kilka razy w ciągu dnia.
Z tego co pamietam, to jak był malutki w ciągu dnia 2-4 razy i na noc po kąpaniu w pajacyk. Mój nie ulewał prawie wcale.
Mój też w sumie nie ulewał, ale pocił się (lato rodzony) i no i przy zmianie pampersa skubany lubił sikać Więc już był prawie ubrany i od nowa...mała bestia
Ja przebierałam nawet kilka razy dziennie, ale moja mała do 6 MSC ulewala zawsze po jedzeniu.Doświadczone mamusie - jak często przebierałyscie dzidzię? Chodzi mi zwłaszcza o pierwsze tygodnie, kiedy kupka jest rzadka i może poplamić ubranka.
Chciałabym oszacować ile kompletów ubranek potrzebuję, żeby nie prać codziennie. Sama pomyślałabym, że jedno na dzień, ale właśnie na głównym wątku któraś mamusia napisała, że zdarza się przebierać kilka razy w ciągu dnia.