Szara20
Fanka BB :)
Możesz założyć co chcesz [emoji5][emoji106] szczególnie jak idziesz na podwórko. Dla mnie po domu - dwa długie rękawy na siebie to za dużo [emoji848] za ciepło... chyba, że w mieszkaniu masz z 19 stopni? Bo pomysl, jak ubierasz siebie... pod bluzkę raczej top albo krotki rękawek, prawda? A na dol spodnie. Chyba, że mowię - ubierasz body z długim, na dol tez np.rajtuzki czy półspiochy i na to pajac - taki cieplejszy- masz rozłożone po równo ciepełko. I czemu chcesz na body z długim ubrać kaftanik?
Ja czasami jak miałam zimniej w domu (bo lubię [emoji5]), to ubierałam body z długim i na to ewentualnie krotki rękawek koszulka - taki styl [emoji3]na dol cieplejszej półśpiochy albo spodenki [emoji106]
Bo niby dziecko ubiera się o jedną warstwę cieplej niż samego siebie. Ja zazwyczaj jesienią/zimą siedzę w bluzce na krótki rękaw + jakaś bluza/sweterek, więc jak dziecko o jedną warstwę więcej to myślałam o dwóch długich rękawkach.
A kaftanik na body to np body, półśpiochy i właśnie kaftanik albo jakiś sweterek na to.