Ewela2805
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super to wygląda [emoji7]Już ciuszki się suszą [emoji4][emoji4][emoji119] A ile prasowania czeka.. Zobacz załącznik 898816Zobacz załącznik 898817Zobacz załącznik 898818Zobacz załącznik 898819
Już ciuszki się suszą [emoji4][emoji4][emoji119] A ile prasowania czeka.. Zobacz załącznik 898816Zobacz załącznik 898817Zobacz załącznik 898818Zobacz załącznik 898819
Jeśli macie miejsce do przechowywania i szuflada nie jest niezbędna to weź to bez które bardziej ci się podoba i pasuje do mebli [emoji4]Dziewczyny ma dylemat może któraś doradzi na temat łóżeczka, pierwsze podoba mi się i jest praktyczne bo jest szuflada, a drugie troszkę bardziej mi się podoba, pasowało by mi do mebli ale nie ma szuflady[emoji848]Zobacz załącznik 898879Zobacz załącznik 898881
Powiem Ci że całe szczęście wyrzuciłam "tylko" może z 10 ciuszków, z 3 zostawilam bo to pizamki i małe plamki są tylko czerwone, bo to co farbowalo zafarbowało tylko te ciuszki które dotknęło, i w trakcie prania zawineło się w kocyk mały różowy także na kocu jest jedna wielka plama i on też do wyrzucenia bo nie podobne to już do niczego [emoji17]@Ewela2805 i jak, zeszły Ci te plamy? Piękne ciuszki, od razu widać, że czekasz na dziewczynkę [emoji14] ja po siostrze mam ciuszki, ona ma chłopca, ale wzięłam tylko białe, szare, żółte, kremowe i jasnoniebieskie, z różowych dokupiłam może ze 3 sztuki, więc malutko. Będzie mała chłopczyca
U nas to pierwsze dziecko więc zaszalałam troszeczkę.. [emoji28][emoji28] A ile z tego mi się przyda to zobaczymy, bo tu są same na 52 max 60Ale masz tego wszystkiego dużo...
Mi wszystkie ubranka zajęły jedną suszarkę... Liczyłam, że może to wystarczy, ale chyba jednak nie
Niestety nie mamy od kogo dostać ubrań w spadku, mąż nie zgadza się na kupowanie używanych, a jest tyle innych wydatków, że już nas nie stać na więcej ubrań...
Ile tego wszystkiego tak naprawdę się przydaje? Macie może jakieś pojęcie ile trzeba mieć np body, kaftaników, pajacyków itp?
U nas też pierwsze i ja bym z chęcią pokupowała wszystkiego o wiele więcej, ale mój mąż uważa że to co mamy to i tak jest już dużo... Ciezko coś wytłumaczyć chłopowi, który ma 15 koszulek, 5 koszul, 2 bluzy, 3 pary spodni i 1 parę butów i uważa, że więcej mu nie jest potrzebneU nas to pierwsze dziecko więc zaszalałam troszeczkę.. [emoji28][emoji28] A ile z tego mi się przyda to zobaczymy, bo tu są same na 52 max 60
Dopiero biorę się za kupywanie od 62 do 3 miesięcy [emoji4]