Dusia94
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak najbardziej polecam już widzę jak gotuje obiad a bobo sobie słodko leży i patrzy na mamusie [emoji7]@Dita_333 i @Igorowelove przez Was też go chcę [emoji23][emoji23][emoji23]
@Dita_333 Wy w domku mieszkacie czy bloku?
Przyszły mi dziś 2 paczki więc się pochwalę [emoji16] kocyk do fotelika i podusia A w następnej koszule nocne [emoji16]ale będzie ze mnie lala na porodówce [emoji23]Zobacz załącznik 898375Zobacz załącznik 898376
Dolce sonno[emoji6]Wszystko piękne [emoji16] koszule gdzie kupiliście?
[emoji7]Coś dla Mam Lilianek Zobacz załącznik 898436
@Dita_333 i @Igorowelove przez Was też go chcę [emoji23][emoji23][emoji23]
@Dita_333 Wy w domku mieszkacie czy bloku?
Przyszły mi dziś 2 paczki więc się pochwalę [emoji16] kocyk do fotelika i podusia A w następnej koszule nocne [emoji16]ale będzie ze mnie lala na porodówce [emoji23]Zobacz załącznik 898375Zobacz załącznik 898376
A co to za leżaczek?
[emoji7]Jak najbardziej polecam już widzę jak gotuje obiad a bobo sobie słodko leży i patrzy na mamusie [emoji7]
W domku [emoji5] altanka na ogródku... jabłonki i śliwy, grusze [emoji8] i winogrona i borówka amerykańska - wprawdzie tylko 4 krzaki ale mamy... i wiśnie [emoji106] także kontakt z naturą zapewniony [emoji16]
Śliczne wszystko [emoji8] a dokładnie 5 minut temu je oglądałam na Allegro wybierając kolor [emoji5] i na te granatowe patrzyłam Haha [emoji23] patrzyłaś jak z rozmiarem? Trzeba większe czy można swój?