Bylismy dzis w rossmanie i jakby ktoras z Was byla zainteresowana chusteczkami nawilzajacymi to z velvet pure baby (tak to sie chyba pisze) jest promka 1 + 1 gratis wiec wychodzi po ok. 3.5 zl za paczke a skład wedlug srokao maja bardzo dobry ja chyba jeszcze jutto bede to wezme sobie dla mlodej, bo w przedszkolu co jakis czas wolaja a i w domu czasem sie używa.
reklama
Ewela2805
Fanka BB :)
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji847][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 897325 Zobacz załącznik 897326
Też nic nie dostaliśmy, bo nie mamy maluchów w rodzinie. Ale ja się cieszę, że wszystko mogłam wybrać sama dostałam kilka rzeczy, ale nowych w prezencie wcześniejszym...
U nas chyba mało różowo - sama kupiłam jedną pudrową bluzę i to na 68, a to co widać to dostałam ;p Pewnie podostajemy masę różu, więc nie kupowałam sama Poprasowałam 56-62 tak w razie coś ;p
Igorowelove
Moderatorka
Dzięki za cynk, zajrze jutroBylismy dzis w rossmanie i jakby ktoras z Was byla zainteresowana chusteczkami nawilzajacymi to z velvet pure baby (tak to sie chyba pisze) jest promka 1 + 1 gratis wiec wychodzi po ok. 3.5 zl za paczke a skład wedlug srokao maja bardzo dobry ja chyba jeszcze jutto bede to wezme sobie dla mlodej, bo w przedszkolu co jakis czas wolaja a i w domu czasem sie używa.
Ja od siebie dam info o promocji w Biedronce na lovele proszek 1.5 kg (a chyba nawet 1.6 kg tam jest) lub płyn do prania 1.5 litra przy zakupie dwóch wychodzi 13.99 za sztukę czyli za 3 kg lub 3 litry niecałe 28 zł
piorunem
My chyba już większość rzeczy z wyprawki mamy zamówione... został mi laktator, bo nie wiem co z nim zrobić - czekać na spectra 9 plus czy wybrać inny. Chciałabym kupić jeszcze jakąś lampkę na komodę do nocnego wstawania i pomyślałam o takiej z projektorem od razu, macie coś do polecenia?
https://www.smyk.com/duux-projektor...EWHW3dJF16O63pZ6v561W7PELzYGSR1YaAovTEALw_wcB
Miał ktoś może taką?
https://www.smyk.com/duux-projektor...EWHW3dJF16O63pZ6v561W7PELzYGSR1YaAovTEALw_wcB
Miał ktoś może taką?
justyna90m
Zaangażowana w BB
Ewela2805
Nie wypowiem się akurat.. Ale mogę powiedzieć że piękne motywy i kolorki ! Są po prostu cudne ! Naprawdę [emoji4] Można prosić o jakieś namiary ? [emoji126]Co myślicie o takich otulaczach?
Smalldesign.pl . Jeżeli źle napisałam to jest na zdjęciu . Zastanawiam się czy nie za małe. Są tylko zdjęcia poskładanychNie wypowiem się akurat.. Ale mogę powiedzieć że piękne motywy i kolorki ! Są po prostu cudne ! Naprawdę [emoji4] Można prosić o jakieś namiary ? [emoji126]
Ewela2805
Napisz do nich żeby Ci wymiary przynajmniej podali, napewno to zrobią [emoji4] Ale są cudne, zaraz popatrzę i sobie [emoji4]Smalldesign.pl . Jeżeli źle napisałam to jest na zdjęciu . Zastanawiam się czy nie za małe. Są tylko zdjęcia poskładanych
reklama
anet88
A nie ma nigdzie wymiarów podanych? Może @ napisz lub ma messengerze się skontaktuj. Na pewno dadzą znać.Smalldesign.pl . Jeżeli źle napisałam to jest na zdjęciu . Zastanawiam się czy nie za małe. Są tylko zdjęcia poskładanych