reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Bylismy dzis w rossmanie i jakby ktoras z Was byla zainteresowana chusteczkami nawilzajacymi to z velvet pure baby (tak to sie chyba pisze) jest promka 1 + 1 gratis wiec wychodzi po ok. 3.5 zl za paczke a skład wedlug srokao maja bardzo dobry :) ja chyba jeszcze jutto bede to wezme sobie dla mlodej, bo w przedszkolu co jakis czas wolaja a i w domu czasem sie używa.

reklama
Zobacz załącznik 897325 Zobacz załącznik 897326

Też nic nie dostaliśmy, bo nie mamy maluchów w rodzinie. Ale ja się cieszę, że wszystko mogłam wybrać sama ;) dostałam kilka rzeczy, ale nowych w prezencie wcześniejszym...
U nas chyba mało różowo - sama kupiłam jedną pudrową bluzę i to na 68, a to co widać to dostałam ;p Pewnie podostajemy masę różu, więc nie kupowałam sama ;) Poprasowałam 56-62 tak w razie coś ;p
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji847][emoji7][emoji7]

Bylismy dzis w rossmanie i jakby ktoras z Was byla zainteresowana chusteczkami nawilzajacymi to z velvet pure baby (tak to sie chyba pisze) jest promka 1 + 1 gratis wiec wychodzi po ok. 3.5 zl za paczke a skład wedlug srokao maja bardzo dobry :) ja chyba jeszcze jutto bede to wezme sobie dla mlodej, bo w przedszkolu co jakis czas wolaja a i w domu czasem sie używa.
Dzięki za cynk, zajrze jutro :)
Ja od siebie dam info o promocji w Biedronce na lovele ;) proszek 1.5 kg (a chyba nawet 1.6 kg tam jest) lub płyn do prania 1.5 litra przy zakupie dwóch wychodzi 13.99 za sztukę ;) czyli za 3 kg lub 3 litry niecałe 28 zł :)

My chyba już większość rzeczy z wyprawki mamy zamówione... został mi laktator, bo nie wiem co z nim zrobić - czekać na spectra 9 plus czy wybrać inny. Chciałabym kupić jeszcze jakąś lampkę na komodę do nocnego wstawania i pomyślałam o takiej z projektorem od razu, macie coś do polecenia? ;)

https://www.smyk.com/duux-projektor...EWHW3dJF16O63pZ6v561W7PELzYGSR1YaAovTEALw_wcB

Miał ktoś może taką? ;)

Ja mam taką kostkę z chicco,projektor i lampka w 1. Po włączeniu dziala okolo 20min,potem sie wył. Dosc solidne wykonanie bo synek się nią bawil, rzucal a nic nie popękało. Teraz bedzie dla małej [emoji4]
4919107ab07e9969342f64abe909618f-product_lightbox.jpg

Załączniki

• 4919107ab07e9969342f64abe909618f-product_lightbox.jpg
    4919107ab07e9969342f64abe909618f-product_lightbox.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 415
reklama
Do góry