Weronikakrz
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A już myślałam że to tylko ja mam ciuszków więcej niż miejsca na nie [emoji23] Bo ja też od groma tego nakupywalam.... Muszę się zabrać za pranie, suszenie i prasowanieWyprane i wyprasowane ubranka, pozostałe rzeczy jak pościel, kocyki i pieluszki schowane w komodzie.
Na razie w kartonie, bo nie posortowane rozmiarami, tam są różne.A już myślałam że to tylko ja mam ciuszków więcej niż miejsca na nie [emoji23] Bo ja też od groma tego nakupywalam.... Muszę się zabrać za pranie, suszenie i prasowanie
Fajne zakupy
Właśnie pisałam, że dinozaur jestem, ale widzę, że mam towarzystwo [emoji5][emoji106]
Pewnie, uważam, że każda mama powinna własnych sposobów próbować... to daje dużo satysfakcji [emoji16]
I torba super i te zabawki... cudne!O planuje taką torbę i takie zabaweczki Zobacz załącznik 896385 Zobacz załącznik 896386
A ja mam pewien problem z rzeczami, które dostałam... Nie jestem ich w stanie dopasować do rozmiarów 56 i 62... Większość rzeczy ma metki 0-3 m i się zastanawiam czy w ogóle jest sens, żeby nad tym siedzieć i dzielić, czy poczekać, aż młody się urodzi i metoda prób i błędów posegregowac wtedy...