reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Dziewczyny,

Czy mozecie polecic jakas lepsza wanienke? Dostalam taka zwykla ze Smyka od kolezanki, ale jakos nie jestem do niej przekonana i teraz mysle ze moze Shnuggle?

Dziewczyny,

Czy mozecie polecic jakas lepsza wanienke? Dostalam taka zwykla ze Smyka od kolezanki, ale jakos nie jestem do niej przekonana i teraz mysle ze moze Shnuggle?
Z tego co wiem, tutaj w UK wanienki Shnuggle cieszą się dobrymi opiniami ale może niech wypowiedzą się mamy, które już miały doświadczenie z ta wanienką [emoji4] ja natomiast zdecydowałam się na taką najzwyklejszą ze stojakiem.

Dziewczyny,

Fajna ta wanienka!
I opcja że na zlew można założyć.
Z tego co widzę ma pełno pozytywnych opinii.

IMG_3448.JPG

Ja za to zamawiam tą:

Link do: Fisher Price Wanienka Wielorybek - Ceny i opinie - Ceneo.pl

https://www.amazon.com/Fisher-Price-DRD93-Whale-Tub-Bathtub/dp/B01K7VHOR8

Załączniki

• IMG_3448.JPG
    IMG_3448.JPG
    114,6 KB · Wyświetleń: 482
Powiem tak: wanienka 129zł+stojak 159zł = 288zł, choć na allegro taniej, bo "tylko" 260zł plus przesyłka....
Więc dopóki nie będzie śpiewać, tańczyć na jednej nodze od stelaża i przewijać mi dziecka sama, to tyle nie dam za wanienkę :D:rofl2::cool2: Ja kąpałam w najzwyklejszej, wystarczył pewny uchwyt noworodka i dałam radę. Na początku na stojaku, później wkładałam ją do dużej wanny w łazience, jak był większy, i w końcu wylądował w normalnej wannie :) teraz to juz wiadomo, prysznic :)
Myślę, że zrobię tak samo z młodszym..
Oczywiście, jak ktoś chęć i ochotę to pewnie, wydaje się ładna i na pewno jakoś ułatwia proces kąpania, dla mnie niewarta tej ceny.... :rolleyes2:A zaoszczędzone pieniądze przeznaczę np.na kołyskę albo leżaczka bujaczka :cool2: Normalnie czuję się jakbym miała tę kasę w kieszenie teraz :laugh2::D

Dokładnie, jeśli chodzi o wanienke to akurat nie mam zamiary wymyślać. Dla córki miałam najzwyklejsza i nie było żadnego kłopotu... W życiu bym nie wydała 260 zł na wanienke, bo po co? [emoji33]

Hej [emoji4] macie jakieś fajne ochraniacze do łóżeczka upatrzone??? Lub jakieś fajne stronki bo ja się zdecydować coś nie mogę [emoji17]

Powiem tak: wanienka 129zł+stojak 159zł = 288zł, choć na allegro taniej, bo "tylko" 260zł plus przesyłka....
Więc dopóki nie będzie śpiewać, tańczyć na jednej nodze od stelaża i przewijać mi dziecka sama, to tyle nie dam za wanienkę :D:rofl2::cool2: Ja kąpałam w najzwyklejszej, wystarczył pewny uchwyt noworodka i dałam radę. Na początku na stojaku, później wkładałam ją do dużej wanny w łazience, jak był większy, i w końcu wylądował w normalnej wannie :) teraz to juz wiadomo, prysznic :)
Myślę, że zrobię tak samo z młodszym..
Oczywiście, jak ktoś chęć i ochotę to pewnie, wydaje się ładna i na pewno jakoś ułatwia proces kąpania, dla mnie niewarta tej ceny.... :rolleyes2:A zaoszczędzone pieniądze przeznaczę np.na kołyskę albo leżaczka bujaczka :cool2: Normalnie czuję się jakbym miała tę kasę w kieszenie teraz :laugh2::D
Ale się uśmiałam [emoji23]
Chociaż mam takie samo podejście i tez kupuje tą zwykłą, sama kiedyś taką miałam, z kaczuszką [emoji3]
Hej [emoji4] macie jakieś fajne ochraniacze do łóżeczka upatrzone??? Lub jakieś fajne stronki bo ja się zdecydować coś nie mogę [emoji17]
Ja kupie ochraniacz dopiero za jakiś czas, jak już mała będzie się mogła sama poruszać po łóżeczku. Na początek w łóżeczku będzie tylko prześcieradło.
Myślę, że wezmę zwykły a nie ten z poduszkami i może na całe łóżeczko? Nie wiem sama jeszcze [emoji3]

Wy dziewczyny kupujecie ochraniacze na początek?

reklama
Ale się uśmiałam [emoji23]
Chociaż mam takie samo podejście i tez kupuje tą zwykłą, sama kiedyś taką miałam, z kaczuszką [emoji3]Ja kupie ochraniacz dopiero za jakiś czas, jak już mała będzie się mogła sama poruszać po łóżeczku. Na początek w łóżeczku będzie tylko prześcieradło.
Myślę, że wezmę zwykły a nie ten z poduszkami i może na całe łóżeczko? Nie wiem sama jeszcze [emoji3]

Wy dziewczyny kupujecie ochraniacze na początek?
U nas sa zabronione ochraniacze poduszki i inne rzeczy tylko puste lozeczko

Do góry