Piękny [emoji5][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładny.
Wlasnie zastanawiam się nad tym: Link do: LOVI Dwufazowy laktator elektryczny Prolactis (5/501med) - Ceny i opinie - Ceneo.plDziewczyny polecaly elektryczne, bodajże 2fazowe. Z tego co pamiętam medela swing i lovi... O ile mnie pamięć nie myli
Dziewczyny... pewnie gdzieś tu o tym pisałyscie, ale chyba nie dokopię się do tych postów - musiałabym je przejrzeć wszystkie.
Chciałam kupić laktator i nie mam pojęcia jaki... Raczej elektryczny, bo jak wróce na uczelnie to bede musiala odciagac tego mleka trochę wiecej, ale fajnie jakby był tez opcje bycia laktatorem ręcznym, żebym mogła na uczelni miedzy zajeciami sciagac jak juz beda mi piersi ciążyły.. I nie chciałabym wydawać na niego milionów... Moze macie jakiś godny polecenia?
Na pewno któraś z dziewczyn go tutaj polecala, nie wiem czy Ty @MangoWawa?Wlasnie zastanawiam się nad tym: Link do: LOVI Dwufazowy laktator elektryczny Prolactis (5/501med) - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Moze któras z was go ma?
Na pewno któraś z dziewczyn go tutaj polecala, nie wiem czy Ty @MangoWawa?
Ja kupiłam elektryczny medela swing, bo miał dobre opinie a trafiłam akurat na promocję ale nie mogę jeszcze wydać opini, bo nie używałam [emoji3]
Zapłaciłam 79 funtów czyli niecałe 400 złA za ile kupilas medela swing? Bo cena ponad 500zł trochę odstrasza...