reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

@Tyna_88 piękna kołyska [emoji7] Ma mąż talent!
@ONAONAONA, super jest ta stacja, wszystko w jednym miejscu i tyle miejsca na różne drobiazgi. Pewnie gdybym miała większą łazienkę to tez bym taką kupiła [emoji4]

Ja wczoraj chciałam sprawdzić jak będzie wyglądało miejsce dla naszej córeczki i sobie poukładałam na chwile wszystko a pózniej znów schowałam. Zrobilam zdjęcia dla narzeczonego żeby wiedział co zrobić jak będziemy w szpitalu [emoji3] poduszka i maskotka tylko do zdjęcia oczywiście [emoji3]

Zobacz załącznik 906157Zobacz załącznik 906158Zobacz załącznik 906159Zobacz załącznik 906160

jasne stonowane kolorki..tak świeżo ..przytulnie ...
i super ta sprawa na szczeblu powieszona kieszonkami .. napewno się przyda:)
cwana bestia co do fotki jak co ma leżeć hehehe nie zginiesz :-D

tak ta stacja mi się bardzo przyda .wszystko w jednym miejscu właśnie i na odpowiedniej wysokości
dostałam dziś od znajomej też taki .... nie wiem jak to nazwać.ale zastosowan moze byc kilka:laugh2: zrobiła sama własnoręcznie..no kazDy detal nitka .idealne! chwalisz ja a ona ci mówi że mogła lepiej uszyć ..że coooo:errr:?? hehe piękne i jak dla mnie każdy szczegół dopracowała

a ja taką czapkę i pieluszkę jakiś czas temu zrobiłam tylko pompon muszę dopracować jeszcze i guzik zalatwic :happy2:

Załączniki

• IMG_20181010_122309-1728x2304.jpg
    IMG_20181010_122309-1728x2304.jpg
    833,6 KB · Wyświetleń: 149
  • IMG_20181010_124410-1728x2304.jpg
    IMG_20181010_124410-1728x2304.jpg
    570,7 KB · Wyświetleń: 136
reklama
@Tyna_88 piękna kołyska [emoji7] Ma mąż talent!
@ONAONAONA, super jest ta stacja, wszystko w jednym miejscu i tyle miejsca na różne drobiazgi. Pewnie gdybym miała większą łazienkę to tez bym taką kupiła [emoji4]

Ja wczoraj chciałam sprawdzić jak będzie wyglądało miejsce dla naszej córeczki i sobie poukładałam na chwile wszystko a pózniej znów schowałam. Zrobilam zdjęcia dla narzeczonego żeby wiedział co zrobić jak będziemy w szpitalu [emoji3] poduszka i maskotka tylko do zdjęcia oczywiście [emoji3]

Zobacz załącznik 906157Zobacz załącznik 906158Zobacz załącznik 906159Zobacz załącznik 906160
O rany jak pięknie [emoji7][emoji7][emoji7] wspaniale!

Kurczaki, w sumie to nie wiem :( Nie pomyślałam o tym i nie zapytałam. Jak uznam, że jest za cienki to najwyżej narzucę jeszcze kocyk na górę na ten moment przejścia do auta. Chyba wtedy będzie ok...

Muszę pochwalić męża. Zrobił kołyskę. Z pomocą kolegi, bo nie zna się na stolarce, ale zrobił :) Jest super :D
Zobacz załącznik 904980
Zdolniacha!! :) i jak tu ich nie kochać?! [emoji7][emoji4]

jasne stonowane kolorki..tak świeżo ..przytulnie ...
i super ta sprawa na szczeblu powieszona kieszonkami .. napewno się przyda:)
cwana bestia co do fotki jak co ma leżeć hehehe nie zginiesz :-D

tak ta stacja mi się bardzo przyda .wszystko w jednym miejscu właśnie i na odpowiedniej wysokości
dostałam dziś od znajomej też taki .... nie wiem jak to nazwać.ale zastosowan moze byc kilka:laugh2: zrobiła sama własnoręcznie..no kazDy detal nitka .idealne! chwalisz ja a ona ci mówi że mogła lepiej uszyć ..że coooo:errr:?? hehe piękne i jak dla mnie każdy szczegół dopracowała

a ja taką czapkę i pieluszkę jakiś czas temu zrobiłam tylko pompon muszę dopracować jeszcze i guzik zalatwic :happy2:
Cudna ta czapka i pieluszka [emoji7][emoji7][emoji7]

A ja dzisiaj w końcu mogłam zobaczyć wózek, a raczej fotelik na stelażu z wózka, bo mój Mąż jak odebrał w weekend wózek był tak zachwycony fotelikiem i tym, że się rozkłada do pozycji leżącej, że złożył tylko stelaż i wpiął fotelik ;p i się tym bawił podobno - tak mi szwagierka mówiła ;p
Nawet kosza pod wózkiem nie zamontował ;p

I w końcu kupiłam dzisiaj laktator ;)

A w szpitalu mi sie nudziło i pozamawiałam Młodej sukienki na święta itp., ale jeszcze nie przyszły ;p Jak mój Mąż dzwonił kiedyś pytać co robię i Mu powiedziałam, że się nudzę to stwierdził, że widzi bo ciągle dostaje SMS z powiadomieniem ile z konta zeszło ;) No trudno - coś w tym szpitalu trzeba było robić ;)
B3130855-D9BA-41BA-9290-24E461009007.jpeg

Załączniki

• B3130855-D9BA-41BA-9290-24E461009007.jpeg
    B3130855-D9BA-41BA-9290-24E461009007.jpeg
    644,9 KB · Wyświetleń: 417
A ja dzisiaj w końcu mogłam zobaczyć wózek, a raczej fotelik na stelażu z wózka, bo mój Mąż jak odebrał w weekend wózek był tak zachwycony fotelikiem i tym, że się rozkłada do pozycji leżącej, że złożył tylko stelaż i wpiął fotelik ;p i się tym bawił podobno - tak mi szwagierka mówiła ;p

A w szpitalu mi sie nudziło i pozamawiałam Młodej sukienki na święta itp., ale jeszcze nie przyszły ;p Jak mój Mąż dzwonił kiedyś pytać co robię i Mu powiedziałam, że się nudzę to stwierdził, że widzi bo ciągle dostaje SMS z powiadomieniem ile z konta zeszło ;) No trudno - coś w tym szpitalu trzeba było robić ;)Zobacz załącznik 906187

Boski ten fotelik! Każdy ma swoje zabawki [emoji23] mój też już się bawił fotelikiem [emoji4]
Hahhaha [emoji23] dobrze, że nie krzyczał [emoji16][emoji16][emoji16] ulubiona rozrywka kobiet- zakupy [emoji16][emoji16][emoji16]

A w szpitalu mi sie nudziło i pozamawiałam Młodej sukienki na święta itp., ale jeszcze nie przyszły ;p Jak mój Mąż dzwonił kiedyś pytać co robię i Mu powiedziałam, że się nudzę to stwierdził, że widzi bo ciągle dostaje SMS z powiadomieniem ile z konta zeszło ;) No trudno - coś w tym szpitalu trzeba było robić ;)Zobacz załącznik 906187

fotolik cybex? czy inny

Ale cudo ! wymiata!!! wcale się chłopu nie dziwię hahahah
i jaki laktator kupiłaś??

A kupywalas go 3w1? Czy jak? I ile zapłaciłaś? [emoji4] Bo ja dalej w poszukiwaniu..

reklama

Super bryka [emoji3]
Faceci juz tak mają z tymi fotelikami. My juz mamy od dawna i od razu jak przyszedł to baza wylądowała w samochodzie i tak z nam ciągle jeździ [emoji4]

Do góry