reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
@Tyna_88 piękna kołyska [emoji7] Ma mąż talent!
@ONAONAONA, super jest ta stacja, wszystko w jednym miejscu i tyle miejsca na różne drobiazgi. Pewnie gdybym miała większą łazienkę to tez bym taką kupiła [emoji4]

Ja wczoraj chciałam sprawdzić jak będzie wyglądało miejsce dla naszej córeczki i sobie poukładałam na chwile wszystko a pózniej znów schowałam. Zrobilam zdjęcia dla narzeczonego żeby wiedział co zrobić jak będziemy w szpitalu [emoji3] poduszka i maskotka tylko do zdjęcia oczywiście [emoji3]

Zobacz załącznik 906157Zobacz załącznik 906158Zobacz załącznik 906159Zobacz załącznik 906160

Ale pięknie!!! I wszystko w takich delikatnych, stonowanych kolorach [emoji173]️[emoji7]
jasne stonowane kolorki..tak świeżo ..przytulnie ...
i super ta sprawa na szczeblu powieszona kieszonkami .. napewno się przyda:)
cwana bestia co do fotki jak co ma leżeć hehehe nie zginiesz :-D

tak ta stacja mi się bardzo przyda .wszystko w jednym miejscu właśnie i na odpowiedniej wysokości
dostałam dziś od znajomej też taki .... nie wiem jak to nazwać.ale zastosowan moze byc kilka:laugh2: zrobiła sama własnoręcznie..no kazDy detal nitka .idealne! chwalisz ja a ona ci mówi że mogła lepiej uszyć ..że coooo:errr:?? hehe piękne i jak dla mnie każdy szczegół dopracowała

a ja taką czapkę i pieluszkę jakiś czas temu zrobiłam tylko pompon muszę dopracować jeszcze i guzik zalatwic :happy2:

Koleżanka taka skromna jak ty!!![emoji23][emoji5] chwalisz, a ta mówi, że niedopracowała[emoji86] piękne rzeczy, a wartość podnosi ich ręczna robota!!! Niezle wydziergałaś tę czapkę i pieluszkę [emoji8][emoji123][emoji5]

A ja dzisiaj w końcu mogłam zobaczyć wózek, a raczej fotelik na stelażu z wózka, bo mój Mąż jak odebrał w weekend wózek był tak zachwycony fotelikiem i tym, że się rozkłada do pozycji leżącej, że złożył tylko stelaż i wpiął fotelik ;p i się tym bawił podobno - tak mi szwagierka mówiła ;p
Nawet kosza pod wózkiem nie zamontował ;p

I w końcu kupiłam dzisiaj laktator ;)

A w szpitalu mi sie nudziło i pozamawiałam Młodej sukienki na święta itp., ale jeszcze nie przyszły ;p Jak mój Mąż dzwonił kiedyś pytać co robię i Mu powiedziałam, że się nudzę to stwierdził, że widzi bo ciągle dostaje SMS z powiadomieniem ile z konta zeszło ;) No trudno - coś w tym szpitalu trzeba było robić ;)Zobacz załącznik 906187

Haha ach ci faceci! Ale pewnie też nudziło mu się bez swojej kobiety u boku [emoji16]to sobie znalazł rewelacyjna rozrywkę[emoji106]
Mój jeszcze wózka nie złożył [emoji23]ani łóżeczka.. ma chłop jeszcze czas [emoji16]tak mi powiedział [emoji85]

Wszystko wybieraliśmy osobno - stelaż, gondolę, siedzisko, fotelik z bazą. Zapłaciliśmy po rabacie 5.750,00 zł.
Aaa to tyle samo co u nas, myślałam że może gdzieś taniej znalazłaś [emoji4] Ja też albo na EGG poluje albo Cybexa ale jak wyjdę ze szpitala to dopiero pójdę do 2 sklepów bo oni tam współpracują z tymi firmami i rabaty także mają i mi devis wystawiają i zobaczę ktory co i jak.. Jak narazie ze szpitala nie mam jak bo oni cen nie chcą przez Internet podawać i do sklepu zapraszają... Także muszę czekać [emoji17]

Aaa to tyle samo co u nas, myślałam że może gdzieś taniej znalazłaś [emoji4] Ja też albo na EGG poluje albo Cybexa ale jak wyjdę ze szpitala to dopiero pójdę do 2 sklepów bo oni tam współpracują z tymi firmami i rabaty także mają i mi devis wystawiają i zobaczę ktory co i jak.. Jak narazie ze szpitala nie mam jak bo oni cen nie chcą przez Internet podawać i do sklepu zapraszają... Także muszę czekać [emoji17]

U nas ostatnio była fajna promocja w ubiegłym tygodniu stacjonarnie...
Cybex priam light był za 2999 zł i w sumę gdybyśmy nie mieli tego zamówionego to kupiłabym ten light i dokupiłabym siedzisko lux. W sumie jakieś 5.500 wyszłoby za komplet, a miałabym obydwa siedziska - i to kubełkowe i to co mamy, czyli rozkładane na płasko...

reklama
A czy któraś z Was ma może wózek z Bebetto?
Ja mam Bebetto Torino 3w1 kolor sl10 kupiony 2 lata temu. Jestem bardzo zadowolona, żadnych awarii a używany często. Super sprawdza się na leśnych ścieżkach, duża gondola i na prawdę duża spacerowka. Polecam [emoji4] szwagierka kupiła w tym roku Bebetto ale nie wiem jakie - sama spacerowka i też bardzo sobie chwali. Mimo białego stelaża łatwy w utrzymaniu czystości [emoji6]

Do góry