reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Marii19 ja małego ubierałam w różowe body i uważam że wyglądał słodko [emoji16]
1486040161-aaaaaa.jpeg

Mój dostał fioletowy kombinezon zmianowy i tez nosił. I co z tego? [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Serio pol lidla ale bardzo ladne :-) ja w koncu nie poszlam po ta pościel bo planuje mniejsza na poczatek.
A chlopczyk w różu? Czemu nie? Prawdziwy mężczyzna różu sie nie boi. :-)

I jest mu w nim do twarzy...
Ale śliczny bobo

Ja też chciałam motyw sówki ale M kategorycznie powiedział NIE, powód: Nie będziesz straszyć dziecka, bo to straszne zwierzęta, najczęściej w horrorach i za nic mu nie przetłumaczyłam, że to nie w stylu sowa hedwiga czy jakaś inna tylko taka słodka...

Serio pol lidla ale bardzo ladne :-) ja w koncu nie poszlam po ta pościel bo planuje mniejsza na poczatek.
A chlopczyk w różu? Czemu nie? Prawdziwy mężczyzna różu sie nie boi. :-)
ja czuję że będzie dziweczyna nr3 więc ciuszkow trochę mam ale część oddałam bo za dużo tego było. na początek w bardziej neutralnych kolorach mam więc jak się zmieni to akurat będzie! ale w różu też może ścigać- na jesień takie fajne pajace i kombinezony mam . ale i tak zdecydowanie wolę chlopca

Ale fajowe zakupki juz macie! Ja dzis bylam na pobraniu krwi i wskoczyłam do lumpka obok. Płeć nie znana wiec uniwersal... Powstrzymać sie nie moglam [emoji14][emoji14] bylo duzo pieknych typowo dla dziewczynki i chłopca!
1486060043-aaaaaa.jpeg

Boje sie ze jak będę znala płeć to nakupuje wszystkiego za duzo tak jak w pierwszej ciąży [emoji23]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Klusek dużo mam chwali sobie śpiworki.Ja jakoś wolę kołderki.
Truskaweczka to nasz plus że wiemy jakich dzieci się możemy spodziewać.
Ag.ta trochę na pewno z krótkim rękawkiem bo jak będą w PL upały 30stopniowe i większe to się takie body z krótkim rękawkiem przydadzą.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry