reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Ja właśnie dokupywałam ubranka na 50 cm dla Emi bo taka malutka była.Szybko też spadła z wagi 4 kg do 3800 g a potem wolno przybierała i nawet w tych ciuszkach na 50 cm z 2miesiące przechodziła.Dla Wiki to już miałam te najmniejsze ciuszki i też je wykorzystałam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja właśnie zamówiłam opaski dla dziewczynki. Jak jej siusiak urosnie to je sprzedam na olx i juz. Takie słodkie a brat sobie cos zamawiał i jedna wysylka byla.

Opaski <3 koniecznie sie pochwal jak dojda!
Ja na razie zlowilam 2 body w pepco (staralam sie wtedy brac uniwersalne, choc i tak widac przyzwyczajenie po chlopcach:p), a smoki z warsztatow z Biezpiecznego Malucha. 2 rozowe znalazłam w siatce, znak? ;)

1486106960-aaaaaa.jpeg
1486106965-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam już dziś w ręku pampersy. No marzę sobie podotykac. Zasadzam się na Rossmanowe i Pampers Premium, testy wygrywają no i te Babydream Rossmanowe newborn mają wycięcie na pepuszek

Babydream sa spoko, kupowalam starszakowi, teraz mam blisko Netto a tam czesto promocje na pomaranczowe pampersy, wiec Jasku teraz tylko te nosi. Ja pierwsza pake kupie pampers newborn, potem pewnie przyniosa odwiedzajacy, tak bylo z chlopakami, niepotrzebnie kupilam na zapas i oddalam potem znajomej

Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app

I never ever Dada u nas, duzo ludzi chwali i kupuje, a obie dupki uczulały... Tak jak chlopakow nic innego nie uczula, ani jedzenir, ani proszki, to po Dadzie oboje tylki chore

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry