Truskaweczka2017
Moderatorka
A ja nakupowałam ubranek 56, do szpitala wzięłam też tylko takie i był problem bo synek 58cm i tylko jeden pajac był dobry. Mąż musiał jechać do mieszkania po większe ubranka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do krótkiego rekawku, moja Lena z maja temperatury jak wyszlysmy ze szpitala 27stopni praktycznie od poczatku zakładała m krótki....
Co do zdjecia moja też tak wygladała w ciuchach 56[emoji16] i niektore body nosił nawet ok 6msc... wiec niema zasady[emoji6]
ale Ci dobrze, ja też się rejestrowałam gdzieś, miałam dostać jakiś termoforek i próbki, ale ani widu ani słychuZapisałam się kilka dni temu do Bebiprogram i właśnie dostałam od nich szmatkę sensoryczną dla malucha z kartą kontrastową zawsze to coś czym pójdzie ''zagadać'' bobasa
Zobacz załącznik 793665
Slodkie :-)Śliczne rzeczy macie! ja mam takiego ulubionego lumpka gdzie w każdą sobotę są dziecięce ubranka po 1zl i naprawdę fajne kąski można wyłapać muszę się wybrać kiedyś
No ja jako mama po raz pierwszy też mam problem ile czego kupić, czy od rozm 62 czy 56 też kupować czy krótki rękaw czy długi. I jak nie wpaść w szał zakupów żebym wszystko zdążyła założyć
Dzisiaj byłam w pepco i musiałam kupić bo bym uschła chyba
Łódź, Rzgowska 33a i Organizacji WiN 31Slodkie :-)
a podzielisz sie informacja gdzie takie lumpki sa?