reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

A ja nakupowałam ubranek 56, do szpitala wzięłam też tylko takie i był problem bo synek 58cm i tylko jeden pajac był dobry. Mąż musiał jechać do mieszkania po większe ubranka :p

reklama
Nie no dziewczyny szalejecie!
Ja dopiero dzisiaj kupiłam skarpetki żeby wykorzystać do Zdjęcia haha [emoji14]
1485894602-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do krótkiego rekawku, moja Lena z maja temperatury jak wyszlysmy ze szpitala 27stopni praktycznie od poczatku zakładała m krótki....
Co do zdjecia moja też tak wygladała w ciuchach 56[emoji16] i niektore body nosił nawet ok 6msc... wiec niema zasady[emoji6]

Ja mam trochę krótkich po synku i pewnie będę używać. U nas lato potrafi być do końca października czasami. Nie ma tez takiej typowej wiosny. Jest zimno. Potem tak sobie przez tydzień czy dwa i od razu parówa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zapisałam się kilka dni temu do Bebiprogram i właśnie dostałam od nich szmatkę sensoryczną dla malucha z kartą kontrastową zawsze to coś czym pójdzie ''zagadać'' bobasa:p

Zobacz załącznik 793665
ale Ci dobrze, ja też się rejestrowałam gdzieś, miałam dostać jakiś termoforek i próbki, ale ani widu ani słychu :hmm:

Śliczne rzeczy macie! :) ja mam takiego ulubionego lumpka gdzie w każdą sobotę są dziecięce ubranka po 1zl i naprawdę fajne kąski można wyłapać muszę się wybrać kiedyś :)

No ja jako mama po raz pierwszy też mam problem ile czego kupić, czy od rozm 62 czy 56 też kupować czy krótki rękaw czy długi. I jak nie wpaść w szał zakupów żebym wszystko zdążyła założyć ;)

Dzisiaj byłam w pepco i musiałam kupić bo bym uschła chyba ;)

1485877434-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png
Slodkie :-)

a podzielisz sie informacja gdzie takie lumpki sa?

Jaśka urodziłam 28 lipca i przez miesiąc przydały nam się tylko body z krótkim rękawkiem, ewentualnie jakieś lekkie gatki. Ale to zależy od pogody, 2 lata temu lato było bardzo gorące. Noworodki są ciepłolubne, ale pamiętajcie, że gorzej jest takiego malucha przegrzać, więc lepiej założyć coś lekkiego a ewentualnie przykryć pieluszką, polecam bambusowe właśnie na lato ;)

reklama
Do góry