reklama
safiya
Fanka BB :)
Z tego, co widzę ciuchy Gamex są na allegro, ale nie ma takich fajnych wzorów
PrzesliczneA teraz pochwalę się nowymi zakupami,bylam dziś w polskiej hali hurtowej i kupiłam zestawy dla maluszka czarnobiały 56 a dwa większe na 68 [emoji2]
Bawełna z której są wykonane jest naprawdę bardzo fajnej jakości no i producent polski, nie moglam się zdecydować na wzory(jeszcze kilka zestawów sobie dokupie ale to pomalutku) jestem mega zadowolona, kupiłam jeszcze 5par półśpiochów, ale już nie robiłam im zdjęć
Płaciłam za nie po 25zł, więc ciut taniej niż w sieci, i wzorów mają więcej fajnych i dla dziewczynek i dla chlopców
Ale na raz za wiele nie mogłam zakupić Zwłaszcza że na pierwsze 3 msc mam w co malucha ubierać[emoji16] Ale nie mogłam się oprzeć żeby kupic to czarno białe dla noworodka[emoji16][emoji16]
Ale muszę małymi krokami uzupełnić garderobę jak będzie maluch ciut starszy bo tu to już pustka...
Co do miejsca zakupu to jest to ogólnie centrum chińskie w Wólce Kosowskiej ale to jest akurat w Polskiej nocnej hali(chociaż czesciowo też zdominowanej przez azjatów)...
Ale na raz za wiele nie mogłam zakupić Zwłaszcza że na pierwsze 3 msc mam w co malucha ubierać[emoji16] Ale nie mogłam się oprzeć żeby kupic to czarno białe dla noworodka[emoji16][emoji16]
Ale muszę małymi krokami uzupełnić garderobę jak będzie maluch ciut starszy bo tu to już pustka...
Co do miejsca zakupu to jest to ogólnie centrum chińskie w Wólce Kosowskiej ale to jest akurat w Polskiej nocnej hali(chociaż czesciowo też zdominowanej przez azjatów)...
reklama
Aga, a dawno to zmienili? Jak to jakaś świeżynka to masz szansę, bo pewnie sklepy nie zdążyły się jeszcze pozbyć poprzednich modeli. Może nawet ceny obniżą z tej okazji, bo nie wszyscy chcą "stare" kupować. Musisz pogrzebać w necie jak Ci bardzo zależy.