reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Kurektyna, zakochałam się w tych Twoich ciuszkaxh!!! Są cudne!! Co to jest ta polska hala hurtowa? :sorry: Możesz podać producenta/producentów z metki? Może w necie znajdę... No śliczne są!!!!!

reklama
No właśnie.... W sklepie kolysanka znalazłam ich produkty, ale wzory inne. Tylko ten z żółtymi detalami jest taki. Kurektyna, ile dałaś za jeden komplet? W sieci 32zł.

A teraz pochwalę się nowymi zakupami,bylam dziś w polskiej hali hurtowej i kupiłam zestawy dla maluszka czarnobiały 56 a dwa większe na 68 [emoji2]

Bawełna z której są wykonane jest naprawdę bardzo fajnej jakości no i producent polski, nie moglam się zdecydować na wzory(jeszcze kilka zestawów sobie dokupie ale to pomalutku) jestem mega zadowolona, kupiłam jeszcze 5par półśpiochów, ale już nie robiłam im zdjęć:)
1487427347-aaaaaa.jpeg

1487427381-aaaaaa.jpeg

1487427444-aaaaaa.jpeg
Przesliczne

Płaciłam za nie po 25zł, więc ciut taniej niż w sieci, i wzorów mają więcej fajnych i dla dziewczynek i dla chlopców:)
Ale na raz za wiele nie mogłam zakupić:) Zwłaszcza że na pierwsze 3 msc mam w co malucha ubierać[emoji16] Ale nie mogłam się oprzeć żeby kupic to czarno białe dla noworodka[emoji16][emoji16]
Ale muszę małymi krokami uzupełnić garderobę jak będzie maluch ciut starszy bo tu to już pustka...
Co do miejsca zakupu to jest to ogólnie centrum chińskie w Wólce Kosowskiej ale to jest akurat w Polskiej nocnej hali(chociaż czesciowo też zdominowanej przez azjatów)...

Buuu.. :( Mój ukochany wózek Anex Sport zmienil kolorystykę (na szczęście czarny został..) i zmienili torbę na przybory dla dziecka. Na jakąś małą gownianą i elegancka! Do sportowego wózka! Wygląda jak te "modne" małe plecaczki.. Porażka.. Ciekawe czy można kupić wózek z tą starą wersją torby..

reklama
Aga, a dawno to zmienili? Jak to jakaś świeżynka to masz szansę, bo pewnie sklepy nie zdążyły się jeszcze pozbyć poprzednich modeli. Może nawet ceny obniżą z tej okazji, bo nie wszyscy chcą "stare" kupować. Musisz pogrzebać w necie jak Ci bardzo zależy.

Do góry