Nooo Mistrzyni piękne cudo! !Kolejny do kolekcji. Najwyżej będę dziergać niebieski na tą chwilę koniec z kocykami.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
GuaRaNa
Fanka BB :)
@klusek mój ma dokładnie 65x85. Z tej samej ilości włóczki powinien wyjść kwadrat 70x70 spokojnie. 80x80 już raczej trzeba 5 motków.
Nie wpadłam na to żeby zrobić sobie kwadrat...
Nie wpadłam na to żeby zrobić sobie kwadrat...
GuaRaNa
Nie, kwadrat ok mi się zwiesiło że jak kocyk to prostokąt i koniec. To podeślę Ci jutro fotkę czy napewno taki kolor.
safiya
szukam jakiś ładnych obrazków dziecięcych - macie coś? :-)
wczoraj wzięłam od mamy rzeczy, które kupiła, a dziś z z paczkomatu wyjmuję jednego pajaca z 5.10.15 hihi w misie
wczoraj wzięłam od mamy rzeczy, które kupiła, a dziś z z paczkomatu wyjmuję jednego pajaca z 5.10.15 hihi w misie
Świeżo wyciągnięte z paczki małe co nieco dla Maleństwa. Nadal neutralne, bo nadal nie mam 100% pewności, że to chłopczyk:
A małe co nieco było kupione przy okazji zakupów bodziaków dla Witka. Jestem zachwycona wzorkami. W rowerki z firmy Koala (lubię ją, mają dużo fajnych rzeczy, ten komplet z misiakami też jest z firmy Koala), a reszta z Gamex.
A małe co nieco było kupione przy okazji zakupów bodziaków dla Witka. Jestem zachwycona wzorkami. W rowerki z firmy Koala (lubię ją, mają dużo fajnych rzeczy, ten komplet z misiakami też jest z firmy Koala), a reszta z Gamex.
Załączniki
GuaRaNa
Na Facebooku jest grupa "Darmowe grafiki i plakaty" istne cudeńka tam mają.szukam jakiś ładnych obrazków dziecięcych - macie coś? :-)
reklama
GuaRaNa
Słodkie są te czapusie z uszkami. Właśnie robię
@klusek ten szary to kolor 70125. Mierzyłam koc młodej, sklepowy. Ma 70x100 spokojnie używa jeszcze jako 6-latka. Nie ma problemu mogę zrobić większy, tyle że potrwa to ok 3 tygodni. Daj znać.
@klusek ten szary to kolor 70125. Mierzyłam koc młodej, sklepowy. Ma 70x100 spokojnie używa jeszcze jako 6-latka. Nie ma problemu mogę zrobić większy, tyle że potrwa to ok 3 tygodni. Daj znać.