reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Ag.ta a co jak będzie dziewczynka?Ja nadal tylko unisexy kupuje ale trudno coś fajnego wybrać bo wszystko albo typowo dziewczęce albo chłopięce.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No też o to pytałam męża to mówił, że córka też może nosić dwa bodziaki chlopakowe ;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

reklama
25_pixels ja robię tak że wypiorę pranie a następnego te pranie podsuszone a jeszcze trochę wilgotne daje na 15 minut i mam pranie suche i wypasowane od razu.U nas w lato to nawet nie opłaca się dawać prania na pole skoro potrafi kilka razy dziennie padać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie byłoby suche w pół godziny. Ale.... nie bo nie [emoji23] ręczniki z basenu susza się jedynie na dworze. I wszystkie stroje kąpielowe. Nie mam zamiaru tego wciąż prac jak wszyscy i tak pół dnia w basenie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1486566991-aaaaaa.jpeg

A to moj dzisiejszy zakup grzech było nie wziąć za 9.98... [emoji6] tylko co tu teraz zrobić, jeśli to będzie chłopak, przecież P nie zgodzi się na róż w buzi syna...
Może się nie przyda w ogóle bo nie jestem zwolenniczką smoczków, ale były momenty(zwłaszcze w aucie) że marzyłam żeby moja córka zassała smoka!!! Ale ona była wyjatkowo na nie wiec uchowałyśmy się bez[emoji16]

reklama
@kurektyna rozpinany wzdłuż nogi, już kiedyś miałam z takim wynalazkiem do czynienia :D
Smoczki Lovi są chyba najładniejsze ze wszystkich firm, smoczek to smoczek może mieć i różowy :)

Do góry