safiya
Fanka BB :)
kupuję!! BOSKI!!!Link do: Promocje - Sklep KosiKosi proszę bardzo, polecam ponieważ jest mięciutki bardzo przyjazdy do skóry i myślę że może dodatkowo posłużyć jako okrycie np kocyk [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kupuję!! BOSKI!!!Link do: Promocje - Sklep KosiKosi proszę bardzo, polecam ponieważ jest mięciutki bardzo przyjazdy do skóry i myślę że może dodatkowo posłużyć jako okrycie np kocyk [emoji4]
25_pixels w naszym klimacie szkockim czyli bardzo wilgotnym gdzie pranie średnio schnie 3 dni to podstawa
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Safiya ja 74 cm to narazie sobie daruje.Zrobię wyprawkę na te pierwsze miesiące a potem już na bieżąco będę kupować.To nie komuna wszystko jest w sklepach.
Guarana sporo tego masz.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
my kupiliśmy wszystko, co było w promocji hahaha74 to na jaki to mniej więcej miesiąc? U mnie jest 0-3 miesięcy, 3, 3-6 itd. Juz się mnie tato pytał jakiego rozmiaru chcę ciuszki a ja się kompletnie nie znam na polskich rozmiarach. Młody był duży (4.260 kg). Drugie tez pewnie będzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom