reklama
Truskaweczka2017
Moderatorka
Poza tym wszystko zależy od tego jak duże dziecko się urodzi bo jak urodzi się takie 60cm to na zimę ubrania 68 będą za małe
Mama2raz
Fanka BB :)
Szybko robicie wyprawkę. Ja poki co kupiłam nową pościel z kubusiem puchatkiem zanim lekarz potwierdził ciążę [emoji14] byla mega okazja bo zaplacilam za nią 15zl! Z ubrankami sie wstrzymam do wiosny! Mam nadzieję ze poznam plec na prenatalnych [emoji16]
Po starszaku nie mam nic... Wszystko trzba kupic od nowa!
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Po starszaku nie mam nic... Wszystko trzba kupic od nowa!
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
luska1979
Dzag82 kupiłam kombinezon bo był na przecenie-70% więc okazja.Tylko dlatego wzięłam.Wiadomo że i tak jeszcze 1 będzie potrzebny.Czemu na konkretną płeć?Dziewczynce też będzie pasował .
Ja już kupuje powoli dla maluszka bo nie mam nic po mojej dwójce więc wolę powoli uciekać z wydatkami.
Truskaweczka Emi i Wiki urodzone w 42 tc a miały tylko 49 cm i 50 cm więc spokojnie dziecka 60 cm raczej się nie spodziewam.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już kupuje powoli dla maluszka bo nie mam nic po mojej dwójce więc wolę powoli uciekać z wydatkami.
Truskaweczka Emi i Wiki urodzone w 42 tc a miały tylko 49 cm i 50 cm więc spokojnie dziecka 60 cm raczej się nie spodziewam.
klusek
luska1979
Kilka pierwszych ciuszków też mam ale narazie tylko białe.
luska1979
reklama
Truskaweczka2017
Moderatorka
@luska1979 moja wypowiedź była bardziej do dziewczyn, które są pierwszy raz z ciąży. Ty akurat wiesz, że Twoje córeczki urodziły się niewielkie i trzecie dziecko też wielkoludem nie będzie a one tego nie wiedzą więc lepiej poczekać w ich przypadku do porodu mój synek miał 58cm w 38tc więc teraz mikruska też raczej mieć nie będę
Dziewczyny śliczne ubranka ja zacznę coś kupować pewnie dopiero marzec/ kwiecień
Dziewczyny śliczne ubranka ja zacznę coś kupować pewnie dopiero marzec/ kwiecień
Ostatnia edycja: