reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
My wszytko dostalismy na czas
Wesołe Drzewko - super gra !!! dla całej rodziny (196188585) - Aukcje internetowe Allegro
Darai dostaął taką gre i siwtenie wie o co w tym chodzi , i sma muwi kto ma nastepny ruch heheh mamy ubaw po pachy ,
wczoraj przysżła moja siopstra (" chrzestna Darii) i przynmiosła już prezencik wczorajn mnóstwo bajeczek, i do tego bidon ten rózowo zielony
i do trego pieska maskotek jak sie na cisnie na jedno ucho , to mozna sobie cos powiedziec, na drugie ucho to nam to powtórzy ,
Wesołe Drzewko - super gra !!! dla całej rodziny (196188585) - Aukcje internetowe Allegro
Darai dostaął taką gre i siwtenie wie o co w tym chodzi , i sma muwi kto ma nastepny ruch heheh mamy ubaw po pachy ,
wczoraj przysżła moja siopstra (" chrzestna Darii) i przynmiosła już prezencik wczorajn mnóstwo bajeczek, i do tego bidon ten rózowo zielony
i do trego pieska maskotek jak sie na cisnie na jedno ucho , to mozna sobie cos powiedziec, na drugie ucho to nam to powtórzy ,
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
trzeba wyciagac listki tak zeby nie napotkac tego kt óry uruchami wyskoczenie robaczków
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Koreczek swietne prezenty Darunia dostala :-)
edyta27
O&M
Edytko i jak rowerek doszedł ?
Ja czekam na książki z merlina...nawet kazałam kurierem wysłać, ale pewnie na darmo wydam pieniądze
Nie doszedł i brak kontaktu z facetem.
Ma kilka negatywów i wszystkie dotyczą słabego kontaktu i dostarczenia przesyłki po 3 tygodniach, więc jeszcze mamy nadzieję.
A dlaczego na darmo wydasz pieniądze???
reklama
Książeczki nareszcie doszły ...a dzisiaj zamówiłam już kolejne ...zwariowałam normalnie
Hitem okazała się książka polecana przez Luleczkę
Niestety Hanulka nie może jej czytać samodzielnie, bo odrywa ruchome elementy...wiedziałam, że tak będzie ...no ale od czego jest mama
Fajna jest też ta książeczka ;
Bardzo porządnie i pomysłowo zrobiona zrobiona ...też z ruchomymi elementami
A w tej są bardzo ładne ilustracje
Hitem okazała się książka polecana przez Luleczkę
Niestety Hanulka nie może jej czytać samodzielnie, bo odrywa ruchome elementy...wiedziałam, że tak będzie ...no ale od czego jest mama
Fajna jest też ta książeczka ;
Bardzo porządnie i pomysłowo zrobiona zrobiona ...też z ruchomymi elementami
A w tej są bardzo ładne ilustracje