reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Marta, A ty mówiłaś , że kupujesz Sandrze figurki firmy SCHLEICH.
Firma ta, ma nie tylko zwierzęta, ale i całe budynki gospodarskie i figurki ludzi.
Bardzo ładnie wykonane :tak:
Zobacz:
Spielfiguren | Schleich GmbH: Spielwaren, Spielzeug, spielen mit Tierfiguren

i chyba można je kupić on-line :happy:

A co do puzzli, to ja kupiłam już z większa liczbą elementów. Bardzo lubię puzzle firmy GALT. Są pięknie wykonane i dość trudne, bo każdy element ma inny kształt :tak:, a przy tym są odpowiednio duże dla trzylatka.
Hania swoje stare puzzle 20-30 elementowe tez układa z zamkniętymi oczami i na czas :-D, Zobaczymy co powie jak dostanie 80 elementowe :cool2:
Też rozglądam się za nową farmą dla Hanki, bo ta z serii Little people już jej nie kręci; sprzedam ją więc na allegro, a za to kupie nową ; może z lego duplo :dry:.Hania bardzo lubi te klocki :tak:

Jeśli chodzi o prezent od rodziców, to pewnie będzie nim łóżeczko dla lalki + zestaw do karmienia, no i oczywiście książki :tak:...
Kupiłam też śliczny szlafrok i paputy z Puchatkiem i piżamke z Peppą. Myślę, że to dość. Zabawki są strasznie drogie..szczególnie te firmowe :angry:. Lalki Corolle cenowo porównywalne z Annabelle ale wykonanie dużo lepsze :tak:. Firma mało znana w Polsce, a we Francji, Stanach, Canadzie uchodząca za ekskluzywną...

reklama
Kinek Ty to masz super pomysly na prezenty ;-) :-)
A powiedz mi Hania bawi sie wszytskimi zabawkami jakie dostaje ??
Moja pobawi sie chwike nowa inna a potem zawsze wraca na swoje stare smieci czyli zwierzatka, domki, wozy strazackie ;-)

Tak tak wiem ze sa tez farmy, domi, zagrody itp z tej firmy co mamy zwierzatka. Juz to wszytsko ogladalam. Ale to wszytsko starsznie drogie i szkoda mi tyle kasy wydac.

Moze i ja pomysle o takich puzzlach 80-cio elementowych i to o roznych kasztaltach ;-)

A ja walsnie wygralam aukcje i zakupilam nowitki wozio dla mojego szkraba :-)
Tylko spacerowka i gondolka :-)

48606424.jpg

Nastepnym razem dokupie torbe i folie ;-)

reklama
Martusia pewnie ze ciesz sie ciaza jak najdluzej....najwazniejsze ze dobrze sie czujesz i byle tak dalej...ale wiesz czas tak szybko gna do przodu ze szok..zaraz bedziecie spacerowac we czworeczke:sorry2:;-):-)a wozeczek bardzo fajny:-)

Do góry