reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Edytko jest to drewniana kostka z postaciami z ulicy sezamkowej i kazdy potworek ma swoej zwierzatko ktore trzeba dopasowac do niego i wlozyc w ten otwor i albo on wpadnie do srodka albo zamyka otwor.:tak:ale pokrecilam mam nadzieje ze zrozumialyscie;-):-)

O masz :-(...

Mi się tez strasznie też zabawka spodobała :tak:
Idę poszukać tego na necie...może teścia naciągnę :-D

Hej!

Kinus u mnie w skelpie zabawkarskim sa przerozne zabawki drewniane .Jak tam bede to zobacze co to za made in:confused:i dam Ci znac...a co Cie interesuje wogole:confused:

Np. takie klocki chciałabym kupić....(to są też boikido, ale w Polsce ich nie ma :baffled:)

6_puzzles.jpg

Kinus a co Ty na takie ukladanki,puzzle:confused:

NYGUS ZABAWKI

ten sklep jest blizutko mnie wiec jakby co to wiesz..lub jak wolisz przez neta mozna zakupic takze:tak::-)

a tescia pomeczyc nie zaszkodzi..;-):-D:tak::-)

Podobają mi się tam jedne puzzle i ten Noddy w autku

_mask.gif

Producent: EPEE

ID: 304603

ROZŚPIEWANY SAMOCHÓD NODDIEGO - seria zabawek "EPEE"

Samochód z napędem. Po wciśnięciu figurki Noddiego samochód jedzie i gra melodyjkę.
1904.jpg

reklama
Fajne ale szkoda ze sa nie polskie:no::-(te klocki..przejde sie tam osobiscie bo w tej ofercie (w sklepie internetowym) to nie wszystko jest:tak:a Nody fajniutki Kinus

Do góry