reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Mamy teraz taki wozeczek :-)
Firmy Mamas&Papas seria Mamu Mu3 :-):tak::-)

26249221ql5.jpg

Martusiu ale fajną brykę ma Sandrusia:tak:. Po złożeniu mało miejsca zajmuje?. Lekki jest? Sądząc po wyborze wózka nastawiasz się na długie spacery;-)

Karioka ten nasz wozio wazy chyba 9kg.
A miejsca zajmuje nawet malo. Musze przyznac, ze myslelismy ze bedzie wiekszy.

Tak masz racje my tylko spacerujemy. Dlatego chcialam wygodny wozeczek.
Parasolki nigdy mi sie nie podobaly i chcialm wybrac latwiejszy w powozeniu. Te wszystkie parasolki za za male tzn malo miejsca jest na siedzisku i sa ciezkie w pchaniu i malo zwrotne. I dlatego zdecydowalismyu sie na taki. Kolezanka ma parasolke i Sandrunia przetestowala i musze powiedziec, ze ten o wiele wygodniejszy niz tamta parasolka. Nie mamy auta wiec nigdzie narazie go wozic nie bedziemy. A jak bedziemy mieli zamiar kupic autko to juz z duzym bagaznikiem :-) Ja chcialm troche inny kolor jakis jasniejszy i bardziej dziweczecy, ale niestetynie maja tutaj takich kolorkow. Sa tylko granaty, czernie i niekiedy czewrienie A jestem zadowolona z tego naszego koloru :-)

Martusiu podoba mi sie Wasz wozeczek ale wyglada na nieco ciezszy i wiekszy od spacerowki..ale skoro nie musisz go dzwigac na 10 pietro;-)ani taszczyc np do autobusu itp a duzo spacerujecie to na pewno jak juz sama napisalas jest rewelacyjny na dlugasne spacerki a i zakupki , zabawiki znajda w nim dla siebie miesce jak widze:tak::-)Sandrunia na pewno rewelacyjnie w nim sie prezentuje:-)

Powiedzcie mi jakie pomysly macie na prezenty na 2 urodzinki dla naszych dzieciaczkow :confused::sorry2:jakos mysle i niewiem co jest i co bedzie naodpowiedniejsze.Moze mamusie podwojne cos podpowiedza..Karioko i Joanko czym wasze coreczki sie bawily..myslalam o takiej fajnej kuchence jak Maja dostala tylko niewiem czy na takie urzadzenie nie jest za wczesnie i czy nie ebdzie stalo sobie i sie kurzylo w naszym magazynie ...a moze cos innego od Was podpatrze wiec mowcie prosze..znaczy sie piszcie:-):tak:

Asiu Sara dostała taką kuchnię do zabawy, jak miała niecałe dwa latka (od aniołka):tak:. Świetnie się tym bawiła. Teraz to częściej Robert sią nią bawi:-D. Przez tą kuchnię zleciał mi kilka razy z tapczanu, kiedy miał niecałe pół roczku;-). Tak bardzo chciał się nią bawić, nieważne, że w nocy;-). Myślę, że ta kuchnia to fajny prezent na dwa latka. Sara np. już tak często się nią nie bawi.
Wózek dla lalek też może być;-). Wszystko zależy od dziecka;-)

Karioko dziekuje za podpowiedz:tak:wozek Jula juz ma wiec pewnie jakas fajna lala(moze cos podpowiecie jaka kupic?) i ta kuchnia z oprzyzadowaniem calym i bedzie szczesliwa:tak::-)ale jest jeszcze troszke czasu wiec zaczynam zbierac kasiorke:-):tak::-D

Asiu ja tez mysle o takiej kuchni dla naszej gwiazdeczki :-)

I chcialabym tez kupic jakas gre coss jak ten elefunt co Kinek pokazywala. Wiecie z ta trabo i wylatujacymi motylkami i dziecko lapie siateczka ;-) :-)

No moze rowerek jeszcze, bo tamten zostal w Polsce.

A co jeszcze to narazie pomyslu nie mam.

reklama
prezenty...hmmmm:dull:
My chyba nie kupimy Kamuli zabawek:no:. Jej zabawki zajmują już pół pokoju:szok:. Latem kupiliśmy jej piaskownicę, basen, wózek dla lali...co jakiś czas ktoś z rodziny dorzuca nową maskotkę... Dość...Mąż jest nawet przeciwny organizowaniu jej urodzin. Po prostu nie chce mu się:tak:. Urodziny muszą być, prezentów od nas nie będzie.. Ciocie i wujkowie przytachają jakieś miśki, lalki, bajeczki, klocki...

Marzy mi się autko na akumulatorek, ze zdalnym sterowaniem dla rodzica...albo mebelki do pokoju Kamuli. Na to jednak rodzinka musiałaby przynieść kasę. Nie powiem: "przyjdźcie z pieniędzmi zamiast prezentów" bo to głupio brzmi.

Takie autko, fajna rzecz:tak:

Do góry