reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Dziewczyny zabawki sa fajowe :-)

A ja dzis kupilam mojej kruszynce na Dzien Dziecka rozowego jednorozca Pony :-) :-)
Jutro rano dopiero dostanie prezent :-) ;-)
A ja nie moge sie doczekac jej reakcji :-)
Chyba cala noc nie bede mogla spac ;-) ;-) :-) :-)

reklama
martusia a wkleisz nam zdjecie ??:) bo ja tez martynie chcialam kupic takiemgo interaktywnego tylko teraz w makro kosztule 160 zl ;/

luleczko a gdzie mozna takie elmo znalesc bo ja szukalam na allegro i nic niemoge znalesc ;/

A martynce bardzo sie spodobal

Kupilam takiego kucyka Pony :-)

83575421cr1.jpg

83046975vz1.jpg

Chcialam cos malego zebym bez problemu mogla zabrac ze soba :-)

A u tatusia czeka juz na corcie duzy Prosiaczek i tanczacy i spiewajacy Kubus Puchatek :-) :-)

Rano próbowałam 7 razy wysłać tego posta, oczywiście bezskutecznie:wściekła/y:. Może teraz?
Martusiu śliczny prezencik będzie miała Sandrusia:tak:. Chociaż pewnie już dostała konika:-). Napisz jak zareagowała na niespodziankę:-)
Kiedy oglądałam fotkę, usłyszałam z tyłu, jak Robercik głosno woła: IAA IAA... :-D:-D. Nie wiedziałam, że też ogląda ze mną fotkę:-D

Marta, konik słodziak :tak:...Koniecznie napisz, jak Sandra zareagowała,
Mam nadzieję, że nie obudziłaś jej rano, żeby wręczyć prezent :-D

Ja z upominkami poczekam do jutra...żeby tata mógł widzieć radość swojej córci :happy2:

reklama
Fajnie, ze i Wam sie podoba :-) ;-)

Sandrunia rano wstala jak zwykle pare minutek po 7 to najpierw byly zyczenia, buziaki i duzo duzo usciskow i tulimyyy a potem dostala pudeleczko z konikiem od mamuni. Byla bardzo zdziwiona. Buzia usmiechniet od ucha do ucha (nie mogla uwierzyc co widzi ;-) ) Zaczala pokazywac paluszkiem i mowic iaa iaa (jak Robercik :-) ;-) ) Potem otworzylysmy pudeleczko, zaczela go sciskac, calowac i czesac :-) :-) a potem ukladala go do snu na mojej poduszce, a pozniej wysadzala na nocnik :-) i robila pata taj po lozku i podlodze. No i wszedzie go ze soba taszczyla :-) Teraz corcia spi, a konik stoi kolo mamusi ;-)
Chyba jednak trafilam w zabawke :-)
Corcia zadowolona i ja rozwniez :-) ;-) :-)

Do góry