reklama
anineczka
królowa mrówek :P
No wlasnie jak go zobaczyloam to powiedzialamAle fajniutki...podobny do waszego
"Ooo Paco a ty co robisz na polce w sklepie"
To bedzie nasz Paco
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Joasiu, na allegro można kupić te kulki i inne zabawki Boikido
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Kinus dziekuje Ci bardzo..na razie skupimy sie na macie do malowania a pozniej pomyslimy o czyms takim..bo naprawde sa to super zabawki tylko koszt ich jest drogi ale wygladaja na wytrzymale i chyba godne tej ceny
Takiego psa dostal
No wlasnie jak go zobaczyloam to powiedzialam
"Ooo Paco a ty co robisz na polce w sklepie"
To bedzie nasz Paco
Anineczko caly Paco..swietna zabawka..na pewno spodobala sie Antosiowi co
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Anineczko Paco jest super , jakas rekompenstaa dla Antka
a ja postaram sie dać znać do 20 czerwca z tą mata
Kinek zabawka łądna , bardzo kolorystyczna i to bardzo przyciąga
a ja postaram sie dać znać do 20 czerwca z tą mata
Kinek zabawka łądna , bardzo kolorystyczna i to bardzo przyciąga
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Edziu Kochana dzwon do faceta, zapytaj co z przesyłką, i niech da nr nadania
wiecie ja też mam problem z elmo, babka mi przysłała nie tego co kupiłam, ale obiecała mi wysłać odpowiedniego Elmo, ale szczerze mówię ze od piątku jej spokoju nie daje, bo pisze meile, dzwonie, i normalnie ją molestuje
Aniu Paco śliczny
Kinku fajne te kulki
wiecie ja też mam problem z elmo, babka mi przysłała nie tego co kupiłam, ale obiecała mi wysłać odpowiedniego Elmo, ale szczerze mówię ze od piątku jej spokoju nie daje, bo pisze meile, dzwonie, i normalnie ją molestuje
Aniu Paco śliczny
Kinku fajne te kulki
Lulka, a ty zamawiałaś tego siusiającego na nocnik, nie ?
a jakiego dostałaś ?
Joasia, zabawki z boikido są dość drogie...bo po pierwsze są drewniane,po drugie nie polskie , a po trzecie edukacyjne...
Czy Polacy nie mogliby takich wymyślić ?...Nie są jakieś skomplikowane...Ech..
Mam nadzieję, że Hanka na kulkach liczyć się nauczy i nie połknie ich pierwszego dnia
a jakiego dostałaś ?
Joasia, zabawki z boikido są dość drogie...bo po pierwsze są drewniane,po drugie nie polskie , a po trzecie edukacyjne...
Czy Polacy nie mogliby takich wymyślić ?...Nie są jakieś skomplikowane...Ech..
Mam nadzieję, że Hanka na kulkach liczyć się nauczy i nie połknie ich pierwszego dnia
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Kinku dostałąm "Elmo up up" taki dzidziusiowaty do noszenia, niby fajny, ale ja chce mojego z nocniczkiem
a co do drewnianych zabawek, wiesz są tez polskie, np Julka dostałą ostatnio taką kaczkę drewnianą, na patyku, co jak idziesz to pchasz a ona stuka nogami, i dostałą też domino drewniane z owocami, i uwielbia je, zawsze chce grać z Dziadziem, bo dziadek pozwala jej wygrywać ;-) tylko nie wiem jaka to firma bo nie ejst napisane na zabawkach, a opakowania wywaliłam ale jestem pewna ze firma z PL
i co Edzia dowiedziałaś sie coś w sprawie rowerka??
a co do drewnianych zabawek, wiesz są tez polskie, np Julka dostałą ostatnio taką kaczkę drewnianą, na patyku, co jak idziesz to pchasz a ona stuka nogami, i dostałą też domino drewniane z owocami, i uwielbia je, zawsze chce grać z Dziadziem, bo dziadek pozwala jej wygrywać ;-) tylko nie wiem jaka to firma bo nie ejst napisane na zabawkach, a opakowania wywaliłam ale jestem pewna ze firma z PL
i co Edzia dowiedziałaś sie coś w sprawie rowerka??
reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Hej!
Jula z polskich drewnianych zabawek ma kaczuszke do ciagania,puzzle i zabawki z ikei-ale te nie polskiea i od naszych przyjaciol dostala cos takiego ostatnio
super zabawa i bardzo ja lubi.
Kinus u mnie w skelpie zabawkarskim sa przerozne zabawki drewniane .Jak tam bede to zobacze co to za made ini dam Ci znac...a co Cie interesuje wogole
Jula z polskich drewnianych zabawek ma kaczuszke do ciagania,puzzle i zabawki z ikei-ale te nie polskiea i od naszych przyjaciol dostala cos takiego ostatnio
super zabawa i bardzo ja lubi.
Kinus u mnie w skelpie zabawkarskim sa przerozne zabawki drewniane .Jak tam bede to zobacze co to za made ini dam Ci znac...a co Cie interesuje wogole