reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Joasiu, na allegro można kupić te kulki i inne zabawki Boikido

Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Kinus dziekuje Ci bardzo..na razie skupimy sie na macie do malowania a pozniej pomyslimy o czyms takim..bo naprawde sa to super zabawki tylko koszt ich jest drogi ale wygladaja na wytrzymale i chyba godne tej ceny:tak:

DZYOFXHS.jpg
display.aspx
display.aspx

Takiego psa dostal :tak:

No wlasnie jak go zobaczyloam to powiedzialam
"Ooo Paco a ty co robisz na polce w sklepie" :laugh2::laugh2::laugh2:
To bedzie nasz Paco :tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anineczko caly Paco..swietna zabawka..na pewno spodobala sie Antosiowi co:confused:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Anineczko Paco jest super , jakas rekompenstaa dla Antka

a ja postaram sie dać znać do 20 czerwca z tą mata

Kinek zabawka łądna , bardzo kolorystyczna i to bardzo przyciąga

Kuźwa!!!

A naszego rowerka jeszcze nie ma.
Zaraz Dzień Dziecka i Maciek zostanie bez prezentu.

Facet już dawno wystawił mężowi pozytywa (choc transakcja jeszcze nie została sfinalizowana) i ciiiiiszaaaaa.

Edziu Kochana dzwon do faceta, zapytaj co z przesyłką, i niech da nr nadania

wiecie ja też mam problem z elmo, babka mi przysłała nie tego co kupiłam:wściekła/y:, ale obiecała mi wysłać odpowiedniego Elmo, ale szczerze mówię ze od piątku jej spokoju nie daje, bo pisze meile, dzwonie, i normalnie ją molestuje :tak::tak:

Aniu Paco śliczny :tak::tak::tak:

Kinku fajne te kulki :tak:

Lulka, a ty zamawiałaś tego siusiającego na nocnik, nie ?
a jakiego dostałaś ?

Joasia, zabawki z boikido są dość drogie...bo po pierwsze są drewniane,po drugie nie polskie :baffled:, a po trzecie edukacyjne...
Czy Polacy nie mogliby takich wymyślić ?...Nie są jakieś skomplikowane...Ech..

Mam nadzieję, że Hanka na kulkach liczyć się nauczy i nie połknie ich pierwszego dnia :eek:

Kinku dostałąm "Elmo up up" taki dzidziusiowaty do noszenia, niby fajny, ale ja chce mojego z nocniczkiem :wściekła/y::tak::tak::tak:

a co do drewnianych zabawek, wiesz są tez polskie, np Julka dostałą ostatnio taką kaczkę drewnianą, na patyku, co jak idziesz to pchasz a ona stuka nogami, i dostałą też domino drewniane z owocami, i uwielbia je, zawsze chce grać z Dziadziem, bo dziadek pozwala jej wygrywać ;-):tak::tak: tylko nie wiem jaka to firma bo nie ejst napisane na zabawkach, a opakowania wywaliłam :zawstydzona/y::baffled: ale jestem pewna ze firma z PL :tak::tak:

i co Edzia
dowiedziałaś sie coś w sprawie rowerka??

Kurcze...ciekawe, co to za firma :confused: Bo ja wszędzie szukam ładnych, drewnianych polskich zabawek i ni ma ...:eek:

reklama
Hej!

Jula z polskich drewnianych zabawek ma kaczuszke do ciagania,puzzle i zabawki z ikei-ale te nie polskie:no:a i od naszych przyjaciol dostala cos takiego ostatnio

tn30052007r001xv1.jpg

super zabawa i bardzo ja lubi.

Kinus u mnie w skelpie zabawkarskim sa przerozne zabawki drewniane .Jak tam bede to zobacze co to za made in:confused:i dam Ci znac...a co Cie interesuje wogole:confused:

Do góry