reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
A moje dziecko uwielbia teletubisie.

Wszystkie zabawki sa fajne, ale w teletubisiu to sie zakochala (bo ma faceta Twinky Winkyego :-) ) Je z nim, spiewa mu, rozmawia z nim, kolysze, sciska, caluje i wogole wszystko wszystko z tubisiem swoim najukochanszym na swiecie i zadowolona jest jak go ma jak nigdy wczesniej z zadnej zabawki.

Co oni robia z tymi bajkami ??

Jak juz napisalam na wrzesniu dostalismy w trybie expresowym konika jakiego wam wczesniej pokazywalam.Jutro jak JUla otworzy oczka to mam nadzieje ze "oszaleje ze szczescia"i bedzie chciala sie nim bawic i galopowac po naszym mieszkanku;-)
kupilismy takze w super promocji Juli juz prezencik pod choinke laptopa od 18miesiecy

Jak mi sie uda to wkleje fotki,bo jakos mam problem z kompem:wściekła/y:

A ja właśnie zamówiłam Hance teletubisia z telewizorkiem , tego sepleniącego :happy:...Po. To prezent od cioci i babci :-)
Wiem, że dostanie jeszcze farmę , taką jak koreczek pokazywała i domek dla lalek z mieszkańcami chyba :dry:, A reszta to tajemnica...książeczki od mamy of course :-)

Martusiu, a Sandra ma Twinkiego z telewizorkiem? Fajny jest?

Kinuś a ile zapłaciłaś za teletubisia? Przepraszam jeśli jestem wścibska, ale my też kupiliśmy Mackowi - tego różowego ( nie wiem jak sie nazywa bo nasza przygoda z tymi stworami dopiero się zaczyna:-) , Maciek jeszcze do niedawna nie lubił tubisi, a teraz je kocha:szok: ). No i własnie u nas w hipermarkecie kosztują niecałe 100 zł, a w sklepie widziałam po 150 - niezła różnica w cenie:baffled: :szok: :dry:

Edytko, kupowałam w merlinie i zapłaciłam 114 zł ale nie płaciłam za przesyłkę, bo zamówienie było spore, więc wyszło mniej więcej tyle ile bym zapłaciła na allegro :happy:( tam ok 95 +10 przesyłka). Wiesz w sklepach pewnie marża wysoka :baffled:

A takie kreacje Świąteczne Jacko kupił dziś swojej córci

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

147373525

Tylko jeszcze żonka mu została do obkupienia ale pewnie zapomni :dry:

reklama
Kinuś ten Twój Jacko ma niezły gust:-) . Hanusia bedzie piękna na Święta:tak: . Teraz jeszcze jakieś szmatki dla Ciebie i pełnia szczęścia.

A jesli chodzi o Po:-) to nie wiem czy fajny bo jak go kupowaliśmy było strasznie głosno, a poza tym myślałam, że one wszystkie sa takie same.:dry:

Do góry