reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
A moje dziecko uwielbia teletubisie.
Wszystkie zabawki sa fajne, ale w teletubisiu to sie zakochala (bo ma faceta Twinky Winkyego :-) ) Je z nim, spiewa mu, rozmawia z nim, kolysze, sciska, caluje i wogole wszystko wszystko z tubisiem swoim najukochanszym na swiecie i zadowolona jest jak go ma jak nigdy wczesniej z zadnej zabawki.
Co oni robia z tymi bajkami ??
Wszystkie zabawki sa fajne, ale w teletubisiu to sie zakochala (bo ma faceta Twinky Winkyego :-) ) Je z nim, spiewa mu, rozmawia z nim, kolysze, sciska, caluje i wogole wszystko wszystko z tubisiem swoim najukochanszym na swiecie i zadowolona jest jak go ma jak nigdy wczesniej z zadnej zabawki.
Co oni robia z tymi bajkami ??
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Jak juz napisalam na wrzesniu dostalismy w trybie expresowym konika jakiego wam wczesniej pokazywalam.Jutro jak JUla otworzy oczka to mam nadzieje ze "oszaleje ze szczescia"i bedzie chciala sie nim bawic i galopowac po naszym mieszkanku;-)
kupilismy takze w super promocji Juli juz prezencik pod choinke laptopa od 18miesiecy
Jak mi sie uda to wkleje fotki,bo jakos mam problem z kompem
kupilismy takze w super promocji Juli juz prezencik pod choinke laptopa od 18miesiecy
Jak mi sie uda to wkleje fotki,bo jakos mam problem z kompem
A ja właśnie zamówiłam Hance teletubisia z telewizorkiem , tego sepleniącego ...Po. To prezent od cioci i babci :-)
Wiem, że dostanie jeszcze farmę , taką jak koreczek pokazywała i domek dla lalek z mieszkańcami chyba , A reszta to tajemnica...książeczki od mamy of course :-)
Martusiu, a Sandra ma Twinkiego z telewizorkiem? Fajny jest?
Wiem, że dostanie jeszcze farmę , taką jak koreczek pokazywała i domek dla lalek z mieszkańcami chyba , A reszta to tajemnica...książeczki od mamy of course :-)
Martusiu, a Sandra ma Twinkiego z telewizorkiem? Fajny jest?
edyta27
O&M
Kinuś a ile zapłaciłaś za teletubisia? Przepraszam jeśli jestem wścibska, ale my też kupiliśmy Mackowi - tego różowego ( nie wiem jak sie nazywa bo nasza przygoda z tymi stworami dopiero się zaczyna:-) , Maciek jeszcze do niedawna nie lubił tubisi, a teraz je kocha ). No i własnie u nas w hipermarkecie kosztują niecałe 100 zł, a w sklepie widziałam po 150 - niezła różnica w cenie
Edytko, kupowałam w merlinie i zapłaciłam 114 zł ale nie płaciłam za przesyłkę, bo zamówienie było spore, więc wyszło mniej więcej tyle ile bym zapłaciła na allegro ( tam ok 95 +10 przesyłka). Wiesz w sklepach pewnie marża wysoka
reklama
edyta27
O&M
Kinuś ten Twój Jacko ma niezły gust:-) . Hanusia bedzie piękna na Święta . Teraz jeszcze jakieś szmatki dla Ciebie i pełnia szczęścia.
A jesli chodzi o Po:-) to nie wiem czy fajny bo jak go kupowaliśmy było strasznie głosno, a poza tym myślałam, że one wszystkie sa takie same.
A jesli chodzi o Po:-) to nie wiem czy fajny bo jak go kupowaliśmy było strasznie głosno, a poza tym myślałam, że one wszystkie sa takie same.