reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
A ja dostałam dziś w pracy talony i w sobotę ruszamy do Gdańska na zkupy:-) . Mama nadzieje, że kupimy coś fajnego Maćkowi.

Ponieważ Hanulka dostanie pod choinkę mnóstwo zabawek od rodzinki, my rodzice, postanowiliśmy dać jej książeczki. Już zakupiłam :tak:.
Ineczko, wzięłam też te, które polecałaś :happy:

Kinuś, ale świetnie trafiłaś z tą książeczką dla Aniulki :-D :-D :-D

Aniulko, przyznaj się, zainspirowała Cię ta książka w wyborze imion, co ? ;-0 :-D

Dziewczyny, gdzie kupowalyscie paputki dla dzieciakow. Ja kupilam zetpole na rzepy i niestety juz sie zapinaja i tylko czekam kiedy Majka sie o nie potknie:dry: :wściekła/y: Teraz uzywamy baletek z H&M, ale wolalabym zwykla paputy, z porzadnym, bezpiecznym zapieciem:tak:

My Sandruni klupilismy na mikolaja laptopa (podobnego do Haniulkowego ;-) ) a od babciu dostala wozeczek dla lali i bardzo lubi sie nim bawic. Prawdziwa mala mamusia :-)
O prezentach pod choinke jeszcze nie myslelismy.

Misiako ja kupilam paputki w Smyku i bylam zadowolona. Teraz widzialam fajne w Daichmanie w promocji za 8zl i 19zl wiec warto kupic chyba :tak::-) jak jeszcze beda to sama kupie :-D

Misiako u nas Jula takze chodzi w baletkach ale jak tylko pojedziemy w sobote na zakupy to zajrzymy za namowa Martusi do Daichmana i zobaczymy.

Jula uwielbia koniki i tak sobie pomyslelismy coby taki jej zamowic co Wy na to?

A na MIkolajka dostala teletubisia duzego Lala i chodzi karmi go i tula non stop

reklama
to jest wlasnie ten konik,mozna pozniej odczepic go od ploz i bedzie wielgasna przytulanka...Tylko mysle czy to aby na pewno dobre i na dluzej

dsc01237tp5vn1.jpg

Do góry