reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Martusiu, a Sandra ma Twinkiego z telewizorkiem? Fajny jest?

Kinus my kupilismy zwyklego. Twinky Winky koloru fioletowego i kosztowal 50zl. Chcialam kupic tego grajacego za 100zl ale nie mielismy kasy, a po drugie wydawal mi sie ciezki jak dla takiego malego dziecka. No i spotkalam sie juz kilka razy, ze ten telewizorek sie nie przesuwal. Tak, ze uwazajcie dziewczyny zeby sie szybko nie zepsul. U nas tez sa rozne ceny teletubisiow. Najtanszy grajacy za 95zl a najwiecej 115zl.

reklama
Martusia tez slyszalam ze szybko sie te Tv psuja i tzreba uwazac przy zakupie..ale mielismy chetke na tego z telewizorkiem i teraz sie wacham:-(

to jest laptop ktory Jula dostanie miedzyinnymi na prezent gwiazdkowy
tnzabawki003ge4.jpg

a to jest tez bardzo fajna zabawka ale raczej dla chlopca ;-) wiec na nia sie nie zdecydowalismy..ale na prawde super polecam.Mielismy ja w domku,ale kaski malo wiec moze kiedy indziej:-(
tnzabawki004bo6.jpg

Joanno, świetne zabawki :tak:.A laptop jakiej firmy? Chciałabym mu się bliżej przyjrzeć...a twoja fotka troszkę mała :eek:...

Mam nadzieje, że Tubiś będzie ok i nie popsuje się w wieczór wigilijny :-D. Wczoraj miałam szczęśliwy dzień, bo znalazłam na chodniku przed blokiem 100 a w koło żywej duszy:surprised: więc może i ten zakup wczorajszy okaże się trafiony ;-)

Kinus ale mialas szczescie z ta 100 :-) :-)

A jak bedziecie Tubisia kupowac to obejzyj go dokladnie zby wszystko dzialalo. I zeby Haniulka dlllllugooooo sie nim cieszyla :-)

Joanno fajne zabaweczki :-)

No własnie Martusiu, że nie mam jak go obejrzeć, bo zamówiłam z neta. dopiero jak przyjdzie będę mogła go sprwadzić i jak będzie coś nie tak , to wtedy zareklamuję. Mam nadzieję, że nie będę musiała ;-)

Kinus superowo:-) hmm...jednak pieniadze leza na ulicy;-) :laugh2: Na pewno Hanulkowy Tubis bedzie najlepsiejszy..zobaczysz:-D
a te zabaweczki sa z firmy
www.shelcore.pl

polecam.fakt nasz kolega pracuje i laptopa zakupilismy za 66zl (kosztuje w sklepie ok 89zl)a samochod kosztowalby nas 110zl( w sklepie 148zl) ale niestety az tyle kaski nie mamy:-( moze innym razem.

Joanno, dzięki :tak:. Oglądnęłam sobie te zabawki. Bardzo fajne . nie znałam wcześniej tej firmy :eek:.Laptop ma taką pluszową książeczkę...ciekawe jak w realu się prezentuje :confused:, ale pewnie opowiesz nam to po świętach... Samochodzik extra i jeszcze kasa sklepowa b. interesująca. Jak będę chciała kupić, to uśmiechnę się do Ciebie ;-), może kolega będzie łaskawy i troszkę spuści z ceny :happy:
Hanka dla swojego laptopa nie ma litości. Jak się znudzi, to wyrzuca go z łóżeczka albo stosuje jako podnóżek. Aż dziw, że tyle przetrzymał :szok: ale nie ma rzeczy wiecznych.I dlatego powolutku rozglądam się za nową zabawką :-D

Kinus nie ma sprawy,jak tylko sie uda to zakupie i przesle a laptop jest w domku schowany.Bawilismy sie w lazience jak JUla zasnela tymi zabawkami:tak: ;-) :-D Super ta ksiazeczka tzn jedna strona sie przewraca na rogach ma punkciki ktore po nacisnieciu sie odzywaja i mowia.Sa to odglosy zwierzat i rozne piosenki wykonaniu dzieci i smiechy .Wszystko super zrobione.Fakt nie wiem jak zareaguje na kontakt z ziemia ale jak narazie wydaje mi sie super zabawka..

reklama
Dziewczyny moze pomozecie mi w wyborze fajnej i funkcjonalnej lali dla Juli.W sklepach jest ich cale mnostwo i ciezko sie zdecydowac.Moze Wy zakupilyscie juz dla waszych dziewczynek i cos podpowiecie:confused: Plisssss

Do góry